Tijana Čurović, šarmantna plavokosa umetnica, uspešna je glumica, supruga i majka. Međutim, priznaje da oseća pritisak okoline da kao moderna žena uvek bude savršena u svim sferama, ali da smatra da je to nemoguće.

"Kao žena, majka, ćerka i sestra, suočena sam s brojnim izazovima koje nameće moderan način života i društvo. Nemoguće je biti uspešna žena, savršena majka, dobra domaćica, uvek lepa, zdrava, nasmejana, negovana. Preveliki je teret stavljen pred modernu ženu, koja je samo jedno obično ljudsko biće puno strahova, mana, nežnosti, krhkosti, ranjivosti. U takvom svetu koji vrši teror nad ženom i porodicom, neko mora da strada. Nažalost, mislim da je danas porodica najviše ugrožena i da je atak na nju i njene vrednosti ogroman problem u društvu", rekla je glumica za "TV Ekran".

Pored glume oprobala se i kao voditeljka, a u toj ulozi podjednako uživa.

"U inostranstvu je normalno da glumac bude i muzičar i voditelj i reditelj i producent i za šta god ima više afiniteta, samo kod nas mora da se opredeli za jedno. Volim televiziju i vodila sam "Domaćine, oženi se" jer sam smatrala da je veoma važna tema vratiti ljude na selo i očuvati porodicu, tako i danas, evo već petu sezonu, vodim "Trenutak iz sna", gde pomažemo ženama da lakše prolaze kroz nedaće s kojima se u životu susreću. Sve su to odgovorne društvene teme koje me kao ljudsko biće zanimaju i želim da pomognem. To radim u svoje ime kao Tijana Čurović, a ne kao voditelj. To je moja misija", iskrena je Tijana, koja za sebe kaže da je večiti sanjar.

"Ja sam večito dete željno igre. Mali maštar i neko ko bi u jednom trenutku želeo da leti u svemir, a u drugom da bude pravnik. Gluma čuva dete u meni. Omogućila mi je da mogu zauvek da se igram i hvala joj. Verovatno bi mi život bio veoma dosadan da nije tako. U svakoj ulozi ostaje i delić mog bića koji ne mogu ni na koji način da odvojim od svog uma i tela. Sve one u meni ostave trag", zaključila je.

Tijana Čurović se, podsetimo, početkom ove godine sedam godina posle razvoda pomirila sa suprugom Slavišom Čurovićem, takođe glumcem, sa kojim ima ćerku Taju.

"Nećemo davati veće intervjue, ali evo čiste ekskluzive za vas - ponovo smo svi zajedno", rekla je tom prilikom Tijana Čurović za "Story".

Još fotografija Tijane i Slaviše pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / slavisa_curovic, ATA / Antonio Ahel Tijana i Slaviša Čurović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna