Megan Markl je danas jedna od najmoćnijih žena na svetu. Iako je mnogi osporavaju i tvrde da ona sve radi zbog lične koristi i medijske pažnje, činjenica je da se njen glas daleko čuje. Ona to zna jako dobro, zato je i pokrenula svoj podkast u kom govori o problemima s kojima se suočavaju ljudi širom planete. Tako se sada dotakla iskustava koje je imala dok je pokušavala da se probije u glumačkom svetu.

"Zahvalna sam što sam imala priliku da radim jer sam mogla da plaćam račune, ali se nisam osećala dobro", rekla je Megan i istakla da ne želi da njena ćerka Lilibet prolazi kroz ista iskustva.

Megan se u šou "Deal or No Deal" pojavila kao hostesa, a ovaj angažman je napustila 2006. godine.

"Nije mi se dopadalo da budem svačija. Bile smo prisiljene da idemo na razne tretmane lepote, uključujući veštačke trepavice. Čak smo svake nedelje dobijali bonove za sprej za sunčanje jer je postojala ideja kako bismo tačno trebale da izgledamo", ispričala je Megan koja se nakon toga pojavila i seriji "Odela"

"Kao što sam rekla, bila sam zahvalna na poslu, ali ne na tome kako sam se zbog njega osećala", ponovila je supruga princa Harija koja želi ćerki da usadi veru u sebe.

"Želim da moja Lili bude obrazovana, želim da ona sama želi da bude motivisana, inteligentna i ponosna na sebe zbog svojih postignuća", rekla je Megan i dodala da se nada da će Lilibet verovati prvenstveno u svoje snove i mogućnosti i da će znati da joj nije potrebno lepo lice kako bi bila vredna ljubavi i poštovanja.

Pogledajte još fotografija Megan Markl u galeriji ispod.

Profimedia Supruga princa Harija rado nosi pantalone - ovo su njene omiljene farmerke!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna