Nekadašnji rukometaš Ognjen Kajganić poslednjih godina ne pojavljuje se u medijima, dok nekada to nije bio slučaj. Svaki njegov korak bio je pod budnim okom javnosti, a sportista je važio za velikog zavodnika, koji je posebno bio slab na voditeljke.

Ognjen Kajganić
Youtube / Printscreen / Info 24 Ognjen Kajganić

Početkom dvehiljaditih godina Ognjen Kajganić bio je u braku sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović, koja mu je bila velika ljubav.

Marija Kilibarda bila u vezi sa Ognjenom Kajganićem
youtube/printscreen/TVDR 

Međutim, njihov brak nije uspeo da opstane, a nakon razvoda od Aleksandre rukometaš je osvojio njenu koleginicuMariju Kilibardu.

Marija je vezu sa njim otpočela 2008. godine, a šuškalo se da su se ona i Ognjen verili i da planiraju svadbu. Ipak, od odlaska pred matičara nije bilo ništa, a njih dvoje su 2011, posle tri godine ljubavi, raskinuli. Kao razlog se navodila prečesta razdvojenost zbog koje su se emocije ugasile. 

Marija Kilibarda odložila venčanje
ATA / Antonio Ahel 

Posle raskida sa Marijom Kilibardom, Ognjen Kajganić skrasio se pored odbojkašice Ivane Đerisilo, sa kojom je dobio dvoje dece, sina i ćerku. U ljubavi su od 2012. godine, a danas žive povučenim životom i uopšte se ne eksponiraju.

Ognjen Kajganić i Ivana Đerisilo
Youtube / Printscreen / NOVA S Ognjen Kajganić i Ivana Đerisilo

Aleksandra Jeftanović i Marija Kilibarda su, s druge strane, prisutne u javnom životu, a obe su ponovo pronašle i ljubavnu sreću.

Aleksandra je godinama u braku sa biznismenom Aleksandrom Švrakom, sa kojim je dobila naslednike Anu i Aleksu, dok je Marija dve i po godine u vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića.

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić uveliko planiraju venčanje, kako se šuška spremne su i burme, a voditeljka je jednom prilikom istakla da je Bane potpuno drugačiji od njenih bivših partnera.

udaje se Marija Kilibarda
Instagram/Marija Kilibarda Marija Kilibarda i Branislav Vučelić

"Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva", rekla je ona prošle godine za "Story".

Još fotografija Marije Kilibarde pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kilimara, ATA / Antonio Ahel Marija Kilibarda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna