Danas je počelo snimanje novih epizoda muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a žiri se u istom sastavu kao i prethodne sezone okupio u studiju, nakon tri meseca pauze. Među prvima se pojavila Marija Šerifović, koja se pohvalila da je smršala 5 kilograma.

"Smršala sam pet kilograma i potrebno mi je još toliko da mogu ispočetka da jedem (smeh). Generalno jedem normalno, kao i svi, pojedem nekada nešto kvalitetno, a nekada i neko smeće. Jako je teško i nedostaje mi hrana, ali kao osoba koja puni uskoro 38 godina, iako ne izgledam i ne ponašam se tako, vreme je da svoj organizam stavim u punu funkciju i da se spremim za nove pesme, album i novu turneju. Odatle zapravo želja da vodim računa šta jedem", objasnila je ona za "Grand Online".

Marija Šerifović
ATA / Antonio Ahel Marija Šerifović i Ceca Ražnatović danas na snimanju nove sezone "Zvezda Granda"

Marija je spremna za novu sezonu popularnog šou programa i nada se da će biti što više dobrih kandidata.

"Očekivanja su mi za početak da imamo što više dobrih kandidata, to je nešto što je za takmičenje jako važno. Nadam se da će biti dobrih pevača", rekla je pevačica, a onda se osvrnula na pobednika prethodne sezone Nermina Handžića, čiji mentor je bila Viki Miljković.

"Mene to nije iznenadilo. Ja sam i znala da će baš ti kandidati stići u top 1,2,3,4,5... Drago mi je što je Viki pobedila, a i sami ste videli da sam se iskreno nadala potencijalnoj pobedi i nje i Đorđa. Vidim da su tokom leta ona i njen kandidat bili vredni, tako da aktuelnom pobedniku želim svu sreću u njegovom zidanju karijere", rekla je Marija, koja je poznata po tome što uvek u svom timu ima veliki broj kandidata, pa se sada našalila na tu temu i na račun svog kolege iz žirija Dragana Stojkovića Bosanca.

"Iskreno se nadam da ću ove godine imati manje kandidata od Bosanca! Tome se posebno radujem", rekla je Marija.

Još fotografija Marije Šerifović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Marija Šerifović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna