Ivana Božilović se predstavlja na Instagramu kao "ponosna Srpkinja koja živi u Santa Barbari", a njena biografija mnogima zvuči kao prava filmska priča. Sada ona dobija novi i to srećni zaplet.

Ivana počinje novu manekensku karijeru koju je prekinula zbog ljubavi i porodice. Susret sa Endrjuom Fajerstonom, naslednikom prebogate američke porodice, pre petnaest godina, bio je sudbonosan i za njega i za nju.

Mlada i lepa Beograđanka obrela se u Americi zahvaljujući roditeljima koji su se preselili u Čikago. Kao devojka izvanredne lepote, brzo je privukla pažnju producenata, pa je dobila priliku da se pojavi u filmovima "Wedding Crashers", "100 Girls", "National Lampoon's Van Wilder", "Jack&Jill"... ali i u čuvenom ostvarenju "Charlie's angels", gde je bila rame uz rame sa Lusi Lu, Dru Barimor i Kameron Dijaz.

ivana bozilovic fajerston 0223715256.jpg
Profimedia 

Najveće uspehe je ostvarila u manekenskim vodama. "Kada smo Ivana i ja počeli da izlazimo pre 15 godina, imao sam običaj da strpljivo sedim na produkcijskim setovima jer je ona stalno radila reklamne kapmanje i štampane oglase. U stvari, na našem prvom zajedničkom putovanju, ja sam bio njen "+1" tokom pojavljivanja na crvenom tepihu za filmsku premijeru na Menhetnu!", napisao je svojevremeno njen muž Endrju.

Ljubav sa bogatim naslednikom, iz porodice osnivača čuvene kompanije "Fajerston" odvela je beogradsku devojku do oltara. Ivana je prekinula karijeru i posvetila porodici. Muž je to ovako opisao:

"Dve godine kasnije, Ivana je podnela neverovatnu žrtvu zbog mene i naše porodice stavljajući svoju karijeru na pauzu kada smo se preselili iz LA-a kako bi mogla da odgaja naše troje dece. Ne prođe dan da se ne setim koliko sam imao sreće".

Međutim, industrija reklama se promenila i ženi od 45 godina je lako da nastavi karijeru ukoliko je negovana i spremna da radi. Ivana ima punu muževljevu podršku, a povremeno snima i sa decom. Ćerkica Anja Jasmina je, uz srpsko ime, nasledila od mame i njenu izvanrednu lepotu!

Pogledajte još Ivaninih slika u našoj galeriji!

Profimedia Lepa Srpkinja na Floridi počinje karijeru manekenke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna