Da promene životnih navika nisu lake svedoči i Marija Šerifović. Pevačica je nadomak 38. rođendana i rešila je da skine višak kilograma. Kako je poznata kao veliki gurman odricanje od omiljene hrane nije joj lako palo, ali nema nameru da odustane.

 "Smršala sam pet kilograma i potrebno mi je još toliko da mogu ispočetka da jedem. Generalno jedem normalno, kao i svi, pojedem nekada nešto kvalitetno, a nekada i neko smeće. Jako je teško i nedostaje mi hrana, ali kao osoba koja puni uskoro 38 godina, iako ne izgledam i ne ponašam se tako, vreme je da svoj organizam stavim u punu funkciju i da se spremim za nove pesme, album i novu turneju. Odatle zapravo želja da vodim računa šta jedem", ispričala je Marija za “Grand Online”, a sada istakla i da je počela sa treninzima.

"Danas mi je 28 dan dijete i odrađujem 12. trening, možda mi se malo i umire", rekla je u videu na Instagramu pevačica koja ne krija da uživa u hrani.

"Stalno sam gladna! Ma, gladne su mi i duša i oči! Dešava mi se da usred noći ogladnim, pa otvaram frižider samo da nađem nešto interesantno, šta god da ima… Nekad se i uzdržim, ali ne uvek“, izjavila je jednom prilikom pop zvezda koja je ne može da jede kada je pod stresom. Tako je pred koncert u Beogradu toliko smršala da je morala da koriguje odelo koje je planirala da nosi.

"Bila sam izložena neviđenom stresu! Ništa nisam mogla da jedem, preskakala sam većinu obroka. Za doručak sam jela samo jaja ili jogurt sa tostom. Preko dana sam bila na probama, pa nisam ni stizala da ručam. Tek uveče bih pojela losos, brancin ili biftek… I tako pet dana", istakla je ona.

marija serifovic 3.jpg
Instagram / Serifovic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna