Berguzar Korel se povukla sa malih ekrana, na kojima je zablistala u ulozi Šeherezade i osvojila srca mnogih obožavalaca. Ona se posvetila porodici koju gaji sa Halitom Ergenčem, popularnom turskom zvezdom, proslavljenom u ulozi Sulejmana Veličanstvenog.

Međutim, njena slava kao da ne jenjava, jer mediji pišu i o najsitnijim promenama, čak i frizure, pre svega zahvaljujući armiji obožavalaca na Instagramu. Više od dva miliona pratilaca uživa u slikama zgodne Šeherezade, njenog muža i njihovog zajedničkog doma. 

Sada se odvažila na veliku promenu - gustu, tamnosmeđu kosu je ofarbala, posvetlila na krajevima i ošišala šiške. "Opet ja to uradih", napisala je šaljivo Bergi koja je i ranije znala da iznenadi pratioce promenama. Najdrastičnija je bila ona kad je odsekla dugu, bujnu kosu i to kad je snimljena poslednja epizoda serije "Ti si moja otadžbina". Da bi obeležila "poslednju klapu" i rastala se od uloge Azize, Halitova supruga se ošišala u kraći bob.

berguzar korel 4.jpg
Instagram / berguzarkorel 

To je šokiralo mnoge, budući da je kosa bila ne samo njen zaštitni znak već i izvor prihoda, zahvaljujući unosnim reklamama koje je snimala pokazujući je. 

Međutim, svi se slažu da joj i nova boja odlično stoji, a frizeri podsećaju da je šišanje najbrži način da se podmladite!

Zavirite u galeriju slika lepe Berguzar i pogledajte njen transformacije.

Instagram / berguzarkorel Žena Halita Ergenča, popularnog Sulejmana Veličanstvenog, promenila frizuru!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna