Javne ličnosti neretko su na meti obožavalaca koji ih uznemiravaju, a takvo iskustvo imala je i pevačica Milica Pavlović. Ona je sada ispričala šta joj se tačno dogodilo i navela da se odmah obratila policiji koja je brzo reagovala.

"Imala sam par neprijatnih situacija koje su se neslavno završile. Jedan pripadnik obezbeđenja je bio na saslušanju nedavno zbog toga što me je uznemiravao. Nadležni su uradili izvanredan posao kada je moj slučaj u pitanju i na tome sam beskrajno zahvalna. Poslali su nadležno lice na adresu tog momka, upozorili ga i zaista se nikada više nije ponovilo", rekla je za "Alo" Milica i dodala:

"Želim da se osećam slobodno, a ne ugroženo, kao i svi ostali ljudi kako sa javne scene, tako i oni koji su van nje."

Milica Pavlović o uznemiravanju koje je doživela
ATA Images/Antonio Ahel 

Pevačica je istakla i da bi volela da se promeni kaznena politika prema svima koji na bilo koji način vrše zlostavljanje.

"Da se ja pitam, napasnici, silovatelji i pedofili bi preko čela imali žig, to bi bilo obeležje koje bi ih pratilo do kraja života. Zaista ne bi trebalo da dolazimo u situacije da ih mi pratimo, gledamo i razmišljamo da li se radi o rizičnom licu ili ne. Lepo da im stoji žig na čelu, pa da bar na taj način budemo upozoreni da bismo mogli na vreme da pobegnemo. Hrišćanski je praštati i dati drugu šansu, ali u ovom slučaju smatram da mora da postoji obeležje i da nazovemo stvari pravim imenom", rekla je pevačica za pomenuti medij.

Milica Pavlović s ponosom ističe da se za svoje mesto na estradnom nebu sama izborila, bez ičije pomoći, a u tome su joj najveća podrška bili baka i deka, koji su je odgajili, a koji su, nažalost, preminuli u poslednjih godinu dana. Pevačica je nedavno govorila o ovoj tragediji.

"Uh... najiskrenije, ja sam izbegavala u poslednje vreme da pričam na temu smrti svog deke. Ne zato što se ja stidim nečega, to je meni najlepši period u životu, nego je bolno. Naravno da sam ja bila svesna da moj deda ima dobar broj godina života, i naravno da sam svesna da ćemo svi umreti, ali taj momenat kada se desi gubitak voljene osobe, u mom slučaju je to bila tragedija", rekla je Milica nedavno u emisiji "Exkluziv".

Još fotografija Milice Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / senoritamilica Muzička zvezda ulaže mnogo u svoju karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna