Pevačica Milica Pavlović odrasla je u selu Gornji Bunibrod kraj Leskovca, a od rođenja su joj baka i deka bili najveći oslonac i podrška. Nažalost, pevačica se suočila sa gubitkom svojih najmilijih, budući da je njen deka preminuo prošle, a baka ove godine.

"Uh... najiskrenije, ja sam izbegavala u poslednje vreme da pričam na temu smrti svog deke. Ne zato što se ja stidim nečega, to je meni najlepši period u životu, nego je bolno. Naravno da sam ja bila svesna da moj deda ima dobar broj godina života, i naravno da sam svesna da ćemo svi umreti, ali taj momenat kada se desi gubitak voljene osobe, u mom slučaju je to bila tragedija", rekla je Milica nedavno u emisiji "Exkluziv".

Milica Pavlović o smrti svog dede
Printscreen/ YouTube Grand Online 

Pevačica je objasnila da je njen deka imao ključnu mušku ulogu u njenom životu i da joj je zamenio oca, koji se ne ljuti kada to čuje.

"Moj deda je moj otac. Čak i moj otac se ne ljuti kada to izgovorim. Ja to kažem i svom ocu: 'Ćale, moraš da razumeš. Prvu suknjicu kupio mi je deda. Kada sam operisala slepo crevo, moja baba je ležala sa mnom u bolnici, ti si bio u Švajcarskoj'", rekla je Milica i dodala da baki i dedi duguje sve što je postigla.

Oni su bili beskrajno ponosni na nju, i to su isticali u svakoj prilici.

"Moj deda ujutru ode ispred prodavnice i počasti sve ispred i kaže: 'Jeste li videli moju Milicu, moja Mika?'. Učim još uvek da se nosim sa tim bolom i ja trenutno i znam da bi moj deda rekao: 'Glava gore, nema suza'. Ne plašim se ja da pustim suzu, ali znam da on ne bi voleo... Moji baba i deda su moje blago i moje zlato. Svi ćemo ostariti, baba i deda, to mora da se čuva i da se neguje", govorila je Milica.

Još fotografija Milice Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / senoritamilica Muzička zvezda ulaže mnogo u svoju karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna