Pevačica Anastasija Ražnatović nedavno je proslavila šest meseci veze sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, a budući da on zbog profesionalnog angažmana boravi u Sevilji, ćerka folk zvezde Cece Ražnatović navikla se na život na relaciji Srbija - Španija.

U rodni grad dolazi uglavnom zbog poslovnih obaveza i da bi se videla sa porodicom i prijateljima, dok sve ostalo vreme provodi sa svojim izabranikom u Sevilji.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj
Instagram/raznatovicanastasija 

Ipak, iako je srećna pored Nemanje, Anastasija priznaje da nikada ne bi zapostavila muzičku karijeru, kao i da joj je veoma važno što je fudbaler u tome podržava, jer nikada ne bi pristala da bude sa muškarcem koji bi je primorao da bira između njega i posla.

"Kada bi me dečko pitao da biram između karijere i ljubavi, ja bih znala u tom trenutku da nisam sa pravom osobom, jer osoba koja me voli zna koliko ja volim i svoj posao, nikada me ne bi primorala da biram između ta dva. U toj situaciji bih uvek izabrala posao", rekla je Anastasija za "Blic".

Pevačica je, inače, nedavno govorila o zajedničkom životu sa Gudeljem, ne skrivajući koliko je srećna.

Anastasija Ražnatović
ATA / Antonio Ahel 

"Pa, naša veza nije na daljinu. Ja sam često u Španiji, kao što možete i da vidite po mojim društvenim mrežama. Dolazim u Srbiju kad imam poslovne obaveze, to mi je sad, naravno, prioritet. Kad imam nešto ovde, onda moram da se vratim. Čim završim obaveze u Srbiji, odem u Španiju. Ne znam kako se to oficijelno kreće u zajednički život. Ja sam tamo sa njim, Nemanja i ja živimo u istoj kući u Španiji. Nazovite to kako želite, ali ja živim tamo kad sam tamo", rekla je ona nedavno i dodala da joj je ljubav uvek na prvom mestu:

"Za mene je ljubav najvažnija stvar na svetu, to mi je uvek prioritet, prema porodici, prijateljima, partneru. Sve lepo potiče iz ljubavi."

Još fotografija Anastasije Ražnatović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Stil!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna