Da li i se i vi držite frizure koja vam je divno stajala pre deset godina? Odete kod frizerke, a kad vas ona pita "kako ćemo", vi kažete "naše, uobičajeno".

Ništa gore nego kad se lepa žena "zamrzne" u svom izdanju od pre jedne decenije. Oseća da njenom izgledu nešto nedostaje, ali je suviše naviknuta na svoj imidž da bi se odlučila na radikalnu promenu i ošiša se.

Helen Kristensen je savršen primer kako suprotan potez predstavlja pun pogodak. Dovoljno je da pogledate njenu fotografiju sa punom "ratnom opremom" u vidu zalizane frizure i "vamp" šminke, a onda je uporedite sa novim snimkom, napravljenim posle šišanja.

helena kristensen.jpg
Instagram / helenachristensen 

Koliko je trebalo energije ovoj dami koja je bila Mis Kopenhagen, sa samo 16 godina, da prođe kroz fazu boravka u Parizu i šeta modnim pistamasa Kejt Mos i Naomi Kembel?

Koliko joj je trebalo hrabrosti da provodi divlje noći sa Đanijem Versaćeom, čovekom koji joj je 1994. godine rekao da ima najlepše telo na svetu?

Ni danas, Helena nije zaboravila koliko transformacija donosi moći u svetu mode i lepote. Odsekla je dugu kosu, zahvaljujući kojoj je godinama izgledala kao prava sirena.

helena kristensen
Profimedia 

"Zgužvala" je svoje lokne u bobu srednje dužine i s osmehom i puno šarma kao da poručuje: "Pogledajte koliko su slatke moje pegice!"

helena kristensen 6.jpg
Instagram / helenachristensen 

Kako je izgledalo ovo odvažno šišanje, pogledajte u galeriji slika!

Instagram / helenachristensen Slavna manekenka se ošišala u bob!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Izvor: Lepa&Srećna