Jubilarni rođendani uvek su prilika za pravljenje retrospektiva, a glumica Gvinet Paltrou može sa zadovoljstvom da se osvrne iza sebe. Majka je dvoje deca, uživa u stabilnom braku i ima uspešnu karijeru. Zato svoj 50. rođendan dočekuje s radošću, a starenja se ne boji. Objavila je fotografiju u bikiniju i istakla da prihvata svoje telo onakvo kakvo jeste.

"Prihvatam opuštenu kožu, bore. Prihvatam svoje telo i oslobađam se potrebe da budem savršena, izgledam savršeno, prkosim gravitaciji, prkosim logici, prkosim čovečanstvu. Prihvaćam svoju ljudskost", napisala je glumica i dodala da čini sve što može kako bi bila zdrava. Glumica je priznala da nije uvek zadovoljna svojim izgledom, ali i da je uspela da prihvati promene.

"Nikada se nisam smatrala prerelepom. Mislim da su retke situacije kada možeš biti u potpunosti zadovoljan sobom, tako se i ja osećam kao i svaka druga žena - kada se pogledam u ogledalo ne vidim ono što drugi vide. To je nešto unutra, neopisivo. Kako godine prolaze sve sam manje samokritična, sada jasno znam što želim u životu",  ispričala je 2019. godine, i priznala da ne bi volela da se vrati u mlađe godine.

Gvinet Paltrou puni 50 godina
Profimedia 

"Naravno da imam bore i sede, ali sam zadovoljna. To sam ja. Prošla sam kroz toliko uspona i padova da sam zapravo blagoslovljena da imam bore koje pričaju priču. Dobro se osećam i, na kraju, mislim da su bore neverovatno seksi. Ne bih volela da ih izbrišem sa lice, niti da se vratim u prošlost", rekla je Gvinet koja je u ranu menopauzu ušla kada je napunila 46. godina.

"Odjednom sam počela da osećam svakodnevno znojenje, promene raspoloženja i nervozu bez nekog posebnog razloga. Sećam se moje majke koja je prolazila kroz iste ove tegobe", rekla je 20016. godine Gvinet koja je kako bi ublažila simptome počela da uzima suplemente namenjene ranoj menopauzi. Borila se sa lupanjem srca, a trudila se da svoje telo održi u što boljoj formi. Glumica je nedavno otkrila da će angažovati mentora koji će je voditi i pomagati joj u periodu menopauze.

"Dijeta i treninzi su jako važni. Pokušavam da šetam više puta nedeljno, znojim se, vežbam, idem u saunu, i to su samo moji načini snalaženja", rekla je holivudska zvezda.

Pogledajte još fotografija Gvinet Paltrou u galeriji ispod.

Profimedia Gvinet Paltrou puni 50 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna