Iako njen posao podrazumeva da se često pojavljuje na javnim događajima, premijerama i crvenim tepisima gde su obavezne svečane toalete, glumica Danica Maksimović najviše voli trenutak koji dolazi posle toga - kada se presvuče u udobnu odeću.

Važi za negovanu i uvek doteranu damu, ali sada otkriva da je van kamera najčešće u izdanjima koja nisu glamurozna.

"Ja sam vrlo često u trenerkama, patikama, pocepanim majicama, obožavam "dronjke". Ali kad je svečana prilika ne možete da dođete u "dronjcima". Može, naravno da može, ali onda ste ekstremni slučaj. Od mene se to nije očekivalo", rekla je glumica u emisiji "Exkluziv".

Danica je ove godine proslavila 69. rođendan, a pratioce na društvenim mrežama, gde je vrlo aktivna, često obraduje i fotografijama u kupaćem kostimu. 

"Hteli bih da budem baba, ali ja duhom to nisam. Po krštenici možda jesam, ali se tako ne osećam. Dobijam dosta pozitivnih komentara, ali ima i negativnih, zločestih. Ljudi kažu: "Šta će njoj da u 68. godini pokazuje telo u kupaćem kostimu?". Pa kako da uđem u džakuzi u skafanderu?! Ima da se skidam i slikam dokle god mogu i dok mislim da je to pristojno, jer ja u sebi nosim glamur, a ne vulgarnost", rekla je ona jednom prilikom.

Kako je tada navela, vitku liniju duguje pre svega redovnim treninzima.

"Imam dobru liniju, jer vežbam dva-tri puta nedeljno. Rastežem se u krevetu, idem na pilates i jogu. Mogu da uradim špagu i most iz mesta, i to bez zagrevanja. Umem i stoj na rukama, kolut napred i nazad, salto... Nije mi teško, jer to sve radim odmalena. Moj život je asketski. Ako čovek želi da ima zategnute mišice, lep ten i da bude zdrav, mora i da vežba. Mora da vodi računa i o ishrani. Ja jedem umereno i nikad ne večeram", rekla je Danica tom prilikom za "Informer".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna