Pevačica Nataša Bekvalac često ističe kako ne barata dobro sa novcem, ali čini se ima i te kako dobre poslovne poteze. Ona ulaže u nekretnine i mnogo pažnje posvećuje da prostor u kom živi sa ćerkama bude besprekoran, prava oaza mira. Već godinama živi na relaciji Beograd - Novi Sad i ima nekretnine u oba grada. Kako je sada na američkoj turneji, novac je rešila da uloži na renoviranje stanje na Dedinju.

"Nataša je celog života u radovima. Stalno nešto menja, renovira, obnavlja. Tako je i ovoga puta. Sve će da promeni opet jer joj se ne dopada kako sad izgleda, iako je skoro renovirano. Angažovala je nove majstore, koji uveliko rade punom parom. Dok je ona u Americi, menja se nameštaj, kreči se, gletuje se, sređuju se podovi, sobe i sve će biti cakum-pakum", priča sagovrnik za Kurir.

"Ništa ne prepušta slučaju. Znate kako je s majstorima, pa ne želi da se uradi nešto što se njoj ne dopada, pa da mora Jovo nanovo. Ne žali novac od američke turneje jer voli da joj životni prostor bude maksimalno sređen. Interesantno je to da će u stanu preovladavati pastelne i bebi-roze boje. U porodici ima najviše ženske dece i ona želi da sve bude nežno i posvećeno ženskom svetu. Poseban akcenat je na sobama starije ćerke Hane i mlađe Katje, za njih je arhitekta uradio poseban projekat", završava nas izvor.

Nataša takođe ima i velelepnu kuću u Čeneju koju izdaje.

Pevačica je pred rođenje druge ćerke Hane, u februaru 2018. godine, napustila Beograd,  život u srpskoj prestonici zamenila životom na salašu u Čeneju koji je uredila po svojoj meri. Planirala je da u vojvođanskom domu živi sa starijom ćerkom Hanom, koju je dobila u braku s Danilom Ikodinovićem, i tadašnjim suprugom Lukom Lazukićem. Međutim, zbog porodičnog nasilja koje je doživela, njen brak je okončan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor:Lepa&Srećna