Mlada pevačica Anastasija Ražnatović važi za jednu od najstilizovanijih na domaćoj javnoj sceni, a jednako kao i o garderobi ona vodi računa o svojoj kosi, koži, noktima. Trudi se da uvek bude u korak sa trendovima i dobro zna kako da malim promenama osveži celokupan izgled.

Tako je bilo i ovog puta, kada je odlučila da dodatno posvetli kosu, pa su pramenovi koje je nedavno izvukla sada još svetliji i vidljiviji. Anastasija nije drastično skraćivala kosu, već je ona i dalje dovoljno duga da može da eksperimentiše sa frizurama, a sada se odlučila za "morske talase", koji su dodatno istakli promenu koju je napravila.

Anastasija Ražnatović
Instagram/raznatovicanastasija 

Ovo je, inače, jedan od najvećih aktuelnih trendova za jesen 2022. godine, budući da su tehnike nijansiranja i dalje veoma popularne, i to baš kada je reč o tamnim osnovama i svetlim pramenovima. Kada je reč o Anastasijinoj novoj frizuri, ona se služila novom tehnikom "freelight", koja se naziva i "tursko bojenje", budući da je u toj zemlji bila najzastupljenija.

"Tursko bojenje" radi se tako što se izvlače tanki pramenovi u nekoliko nijansi koje su tek nešto svetlije od prirodne boje kose. Na ovaj način dolazi do stapanja boja, a krajnji efekat je da sve deluje veoma prirodno.

Pevačica je dobila brojne komplimente za izgled, a čini se da je i ona sama prezadovoljna svojim novim izgledom.

Anastasija Ražnatović poslednjih nedelja boravi u Srbiji, pa se mnogi pitaju i kada će ponovo spakovati kofere i otići kod svog dečka, fudbalera Nemanje Gudelja, koji živi u Španiji.

"Pa, naša veza nije na daljinu. Ja sam često u Španiji, kao što možete i da vidite po mojim društvenim mrežama. Dolazim u Srbiju kad imam poslovne obaveze, to mi je sad, naravno, prioritet. Kad imam nešto ovde, onda moram da se vratim. Čim završim obaveze u Srbiji, odem u Španiju", rekla je nedavno za "Informer" ćerka folk zvezde Cece Ražnatović i dodala:

"Ne znam kako se to oficijelno kreće u zajednički život. Ja sam tamo sa njim, Nemanja i ja živimo u istoj kući u Španiji. Nazovite to kako želite, ali ja živim tamo kad sam tamo."

anastasija raznatovic
Youtube / TV Pink 

Anastasija Ražnatović pre nekoliko dana je sa bratom Veljkom i njegovom suprugom Bogdanom bila na svadbi Bogdanine sestre Bojane i Mirka Šijana, a tom prilikom takođe je pobrala komplimente za izgled.

Neka od modnih izdanja Anastasije Ražnatović možete pogledati u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Stil!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna