Pevač Nikola Rokvić i njegova supruga, manekenka Bojana Barović, čekaju treće dete, a nedavno su saznali da će, nakon devojčice i dečaka, dobiti još jednu ćerku. Ljubav prema prirodi preneli su i na svoje naslednike.

"Bojana je stari prirodnjak i njen otac je jako povezan sa prirodom, ima plac na Fruškoj gori, bavi se i pčelama, svi smo vezani za prirodu. Naravno da deci od malena usađujemo koliko je bitno da se vodi računa o sredini, da se ne baca ništa na ulicu. Oni već primećuju kada neko nešto loše uradi, pa mi kažu: “E tata, ovo ne valja što je ovaj čika uradio”. Bitno je od malih nogu postaviti jednu osnovu koja će posle da se gradi", rekao je pevač za "Blic" i dodao:

"Oduvek sam tragao, još od malih nogu, za nekom istinom, potpunim stanjem sa svetom koji me okružuje. Godinama sam se kroz razne metode povezivao sa prirodom i pre skoro sedam godina sam u potpunosti spoznao našu veru i krenuo tim putem. To mi je dalo još veću otvorenost i shvatanje koliko je bitno biti u skladu sa prirodom. Božja tvorevina je bitna za nas da normalno funkcionišemo i budemo zdravi."

Nikola Rokvić Beseda na gori
Screenshot / Instagram / nikolarokvic 

Nikola je do sada nakon rođenja svakog deteta posadio drvo ispred zgrade, pa će to uraditi i kada treća beba stigne na svet.

"Mnogo volim drveće, šumu, sigurno ću zasaditi drvo i za Bože zdravlja, dete koje dolazi. To sam od oca nasledio koji je u našem bloku dosta drveća i biljaka zasadio", ispričao je on.

Nikola se osvrnuo i na stvaranje pesama, pa istakao da mu priroda, između ostalog, i za to daje inspiraciju.

Nikola Rokvić posetio Jerusalim
Instagram/Nikola Rokvic 

"U svemu što me okružuje, a najviše u ljubavi prema porodici i prijateljima, ljudima, životu, inspirišu me razne situacije koje se dešavaju oko nas. Velike radosti, tuge... Možda najveću inspiraciju dobijam kada se više posvetim sebi i zdravije živim, vodim računa o ishrani, treniram, kada je bistar um i čist pogled na svet, tada su prave inspiracije i dolaze prave stvari", zaključio je on za pomenuti list.

Još fotografija Nikole Rokvića i Bojane Barović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nikolarokvic Uživaju u srećnoj ljubavi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna