Ivana Pavković i Petar Mitić 2. septembra dobili su blizance Vojina i Vuka, kojima se neizmerno obradovao stariji brat Vujadin. Ponosna mama sa sinovima je prošle nedelje napustila porodilište, a sada je otkrila kako su dekorisali sobu za blizance.

Sve je u plavim i bež tonovima, a dečaci u krevecima imaju jastučnice sa izvezenim njihovim imenima. Pored Vojina i Vuka i Vujadin je, naravno, dobio svoj personalizovani jastuk.

Ivana Pavković - soba za sinove
Instagram/ivanapavkovic 

"Dragi moji, želim pre svega da vam se zahvalim na predivnim željama i još divnijim rečima koje ste nam uputili. Želim vam svima da vam se vrati baš ono o čemu ste oduvek sanjali. Ljubimo vas puno i pozdravljamo", poručila je presrećna pevačica.

Ivana Pavković je prilikom izlaska iz porodilišta otkrila da su blizanci dobili svoju sobu u stanu, dok stariji sin ima svoju, s obzirom na to da je sada predškolac i da ga već sledeće godine čeka polazak u prvi razred i školske obaveze.

"Vujadin je sad dobio svoju sobu, oni imaju svoju, nema guranja, nema brige zbog toga. Jer Vujadin je sada predškolac, sledeće godine kreće u školu, tako da treba da ima svoju sobicu", rekla je pevačica tada.

Pevačkom paru trenutno pomažu njihove majke, ali kada se Ivana bude vratila poslu planiraju da unajme dadilju.

Ivana Pavković i Petar Mitić
ATA / Antonio Ahel 

"Tu su bake, obe bake su tu. Ali u narednom periodu ćemo svakako morati da nađemo neku dadilju koja će nam pomagati, kad ja budem počela da radim", objasnila je ona prilikom izlaska iz porodilišta. 

Ivana i Petar su, inače, u braku od jula 2016. godine, a Vujadin se rodio u novembru iste godine. Još fotografija popularnog para pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanapavkovic Ivana Pavković i Petar Mitić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna