Đorđe Đoković, najmlađi brat slavnog tenisera, u ponedeljak, 12. septembra, izgovoriće sudbonosno "da" izabranici Saški Veselinov. Venčanje će se održati u Crnoj Gori, a ni gosti još uvek ne znaju koja je lokacija na koju treba da dođu. Mladi par će, navodno, zvanicama javiti tačnu lokaciju sat vremena pre svadbe.

"Sve je obavijeno velom tajni. Na pozivnici piše da će sat vremena pre svadbe gostima biti javljena tajna lokacija venčanja. Niko ne zna gde će proslava biti, zna se samo da je Crna Gora u pitanju",  rekao je dobro obavešten izvor za "Republiku".

U Crnu Goru, mladenci stižu sa 80 zvanica, piše Kurir. Đorđe i njegova trudna verenica su se pobrinuli da za svakog gosta i njegovu pratilju (pratioca) obezbede ne samo avionske karte već i smeštaj u jednom luksuznom hotelu gde je cena noćenja 3.300 evra za svaki par.

Saška i Đorđe su u vezi više od godinu dana, a nakon sedam meseci ljubavi otpočeli su zajednički život.

"Nisam zaljubljive prirode, ljubav na prvi pogled mi se ne dešava jer mi kod partnera nije bitan samo izgled. Tek kada smo počeli da se upoznajemo, osetila sam onu dečju emociju kada se zaljubite, pa postanete stidljivi. Išlo je do te mere da Đole nije bio siguran da li osećam isto što i on, jer nisam davala baš nikakve znakove", rekla je Saška jednom prilikom za "Hello" i dodala da se ona i Đole odlično slažu.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković
Instagram/saskaveselinov 

"Verujem da se sve dešava s razlogom i u pravom trenutku. Đole i ja imamo iste poglede na život, identično razmišljamo i lako se o svemu dogovaramo. Ako mi verujete, iako već duži vremenski period živimo zajedno, ne mogu da se setim neke situacije kada nismo mogli da se složimo. Jedina evidentna razlika između nas je karakter, ja sam mnogo temperamentnija", ispričala je Saška i dodala da se sjajno snalazi u kuhinji, te da njen izabranik tu nema zamerki.

 "Na ovom terenu uvek odnosim ubedljivu pobedu. Đole najviše voli moju domaću supu, po maminom receptu. Sa 18 godina počela sam da živim sama i naučila sam skoro sve da spremam, tako da u kuhinji nemam nikakvih problema", iskrena je Saška.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna