Jelena Đoković nedavno je s ponosom najavila da će u organizaciji Fondacije "Novak Đoković", čija je ona direktorka, biti održano nekoliko predavanja vodećeg svetskog stručnjaka za roditeljstvo, kliničke psihološkinje i autorke nekoliko bestselera Njujork Tajmsa, dr Šefali Sabari.

Gradovi u kojima će predavanje biti održano su Beograd, Zagreb i Ljubljana, a Jelena ih trenutno obilazi, u cilju promocije ovog događaja čija je tema roditeljstvo. U Zagrebu se tim povodom srela i sa pevačicom Idom Prester, koja joj pruža veliku podršku u svim aktivnostima, pa tako i u ovom poduhvatu.

"Hvala na pozivu Jelena. Vidimo se uskoro na predavanju", napisala je Ida uz fotografiju na kojoj je u zagrljaju Noletove supruge, a Jelena je zatim istu sliku podelila na svom profilu, uz komentar: "Uvek mi je divno uz tebe."

Jelena Đoković i Ida Prester
Instagram/jelenadjokovicndf 

Ida Prester, inače, već godinama živi na relaciji Beograd - Zagreb, otkako se udala za Beograđanina Ivana Peševskog i sa njim dobila dva sina. Ona je svojevremeno govorila o tome da je nakon samo nekoliko meseci poznanstva sa sadašnjim mužem odlučila da napusti svoj život u Hrvatskoj i otpočne potpuno novo poglavlje u Srbiji, verujući da je Ivan onaj pravi.

"Kad napraviš tako veliki korak, kao što sam ja napravila, znači ja sam doslovno dala otkaz, prodala sam stan, ostavila sam auto roditeljima i otišla u drugu državu u kojoj nemam svoju bazu, zbog nekog koga poznajem par meseci. Ako to nije dovoljno romantično onda ne znam šta je, veći dokaz ne treba", rekla je pevačica svojevremeno za hrvatsko izdanje magazina "Story".

Jelena Đoković je, inače, pre nego što se vratila poslovnim obavezama i poslednjim pripremama za dolazak dr Šefali Sabari, iskoristila slobodne dane da uživa sa porodicom - suprugom Novakom, ćerkom Tarom i sinom Stefanom. Ona i Novak u Beogradu su organizovali proslavu petog rođendana svoje naslednice, sa decom su obilazili različite lokacije u Beogradu, a stigli su i da provedu nekoliko dana u Istanbulu.

Još fotografija Jelene i Novaka Đokovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / jelenadjokovicndf, Profimedia Danas slave godišnjicu braka!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna