Snežana Đurišić bez ustezanja govori o lepim, ali i teškim momentima koji su obeležili njen život. Kada je nakon 36 godina skladnog braka, njen suprug Slobodan preminuo, pevačica je doživela veliki šok.

"U karijeri mi je bilo najteže kada sam pevala, a već tada je moj suprug bio mrtav. To mi je bilo jako teško. Da sam pevala u vreme kada nisam znala, pa ajde. Posle toga, nekako, ne daju vam ljudi da se odmorite od posla i da se pozabavite sobom i onim što vas je snašlo. Već posle nekog vremena sam morala da radim i to mi je zaista bio težak period", rekla je Snežana i prisetila se još jednog velikog stresa.

"Teško je, izgubila sam oca, brata, najveći šok mi je bio kada su mi javili da mi je sin imao saobraćajnu nesreću i da je ta devojka izgubila život. Nisam mogla da govorim, to su stresovi za koje je teško reći koji je gori. Život je takav, ne ide samo lepo, a kada sve to prođe, čini mi se da sam jača",  rekla je u emisiji " Scenarinje" Snežana koja je pomoć tražila na različitim mestima.

"Čitala sam knjige, posećivala duhovnika i psihologa. Kada sam videla da ću postati ozbiljno depresivna potražila sam pomoć. Hvala Bogu mnoge stvari su prošle, ali to se ne zaboravlja. Živi se, gura se", rekla je legendarna pevačica kojoj su da prebrodi period u kom je ostala bez životnog saputnika, pomogli čelnici "Zvezda Granda" - Lepa Brena i Saša Popović.

snezana-djurisic-vanja-milosevic
ATA / Antonio Ahel 

"Zahvalna sam im što su me pozvali i rekli da moram da dođem. Nisam bila za to jer mi nije bilo ni do čega. Jako mi je bilo teško da se transformišem i smejem kada mi nije do smeha, međutim vremenom sam lakše podnosila. Tačnije nije mi bio napor i tada sam shvatila da mi je to zaista pomoglo da lakše izguram to breme", u emisiji "Grand magazin" dušu je otovorila Snežana, koja tada nije ni sanjala da će joj se ponovo dogoditi velika ljubav, iako je za nju bila otvorena.

"Želela sam to ali nisam bila tragač. Moj stav je oduvek bio da sam za ljubav uvek otvorena, ako se desi desi se, ako ne, opet hvala Bogu", rekla je Đurišićeva,a onda i otkrila kako je zapravo pa ispričala upoznala Vanju sa kojim je u dugogodišnjoj emotivnoj vezi.

"Ja u slučajnosti, naravno, ne verujem. U momentu kad sam bila spremna, kada sam počela da se ponovo pojavljujem u javnosti, otišla sam na promociju knjige Jelene Baćić Alimpić i srela Vanju. Znala sam ga 20 godina pre toga. Pozvao je Anu Bekutu i mene da pevamo nekoj delagaciji i od tad se nismo videli. Bio je u tom istom restoranu nezavisno od promocije, prišao da se pozdravi i pozvao me da sednem sa njim i njegovim prijateljima na kafu", izjavila je Snežana.

Još fotografija Snežane Đurišić pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/GrandNewsTvGrand, ATA / Antonio Ahel Snežana Đurišić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna