Irina Šajk se pojavila u najmodernijoj haljini za jesen 2022. godine na crvenom tepihu Venecijanskog festivala. Velika filmska fešta je prilika da se zvezde pokažu u punom sjaju. Tako su mnoge dame došle u toaletama kao za bal, dok je Irina zaigrala na drugu "kartu".

Dok su se pred fotografima nizale šljokičave ili sad već čuvene "gole" haljine, čista ekstravagancija u svili i kadifi, mrežama, naborima i drugim modnim opsenama, bivša partnerka Bredlija Kupera (sa kojim se odnedavno ponovo viđa) se odlučila za - slip!

Ova haljina po uzoru na nekadašnji ženski kombinezon koji se nosio ISPOD haljine (otuda i engleski izraz - slip) je u vrhu svih trendova već duže od godinu dana i ne pokazuje znake slabljenja. Ima u njemu erotike koju savremena moda obilato pozajmljuje iz nekadašnjeg donjeg veša, ali i minimalizma koji vole brojne influenserke.

irina sajk 0719612955.jpg
Profimedia 

Irina je svoju pojavu svela na apsolutnu jednostavnost. Crna svilena slip haljina, zalizana kosa, "obruč" narukvice i debeli ajlajner koji menja svu šminku sveta - zgodna Ruskinja je odigrala ovu "rundu" perfektno.

To ne znači da treba da čekate izlazak na crveni tepih da biste obukli sličan model haljine. Pogledajte kako možete da je nosite u različitim modnim kombinacijama i brojnim prilikama. A Irininu haljinu pogledajte sa svih strana u galeriji slika!

Profimedia Crveni tepih - Filmski festival u Veneciji

Izvor: Lepa&Srećna