Mira Škorić je juče udala ćerku, a na svadbi se našlo dosta zvanica iz sveta estrade. Jelena Karleuša je bila među zapaženim gostima, a za ovu priliku je odabrala - belu haljinu! Nekad potpuno "zabranjena" toaleta za koju se smatralo da može da zaseni mladu sada se sve češće viđa po venčanjima.

Među našim damama koje su se odvažile da obuku haljinu vrlo sličnu venčanici prva je bila Tamara Kalinić koja je tako odevena došla na jedno italijansko venčanje prošle godine. Od tad, kao da je sve dozvoljeno, pa se tako i Karleuša juče pojavila u srebrnobeloj mrežastoj haljini, optočenoj belim veštačkim krznom.

Mrežaste haljine se nose u svim prilikama ove sezone - od plaže, do nastupa na koncertu ili - eto - venčanja. Za žene je uvek znak pitanja šta će obući ispod nje. Na plaži se podrazumeva da će ispod biti kupaći kostim, a Karleuša je za ovu priliku odabrala verziju retro donjeg veša!

jelena karleusa svadba cerke mire skoric 6.jpg
Instagram / karleusastar 

Gornji deo, sada popularna braleta, dizajniran je tako da podseća na nekadašnje čvrste grudnjake "sa žicom", dok je donji deo zapravo starinski mider. Nekad "san snova" muškaraca, ovaj odevni predmet i danas nosi jaku erotsku poruku, tim pre što se ovde čak vide i kopče ranije namenjene za seksi najlon čarape.

Uz neobičnu toaletu, Jelena nosi srebrne sandale s platformom i zlatnu tašnu, a kako je izgledala u susretu sa svojom dragom koleginicom Mirom Škorić, pogledajte u galeriji slika!

Instagram / karleusastar Na svadbi ćerke Mire Škorić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna