Samo što je napustila Beograd u kojem su svi uzdisali za njom, Alesandra Ambrozio je već ponovo u Evropi. Na kratko je "skoknula" do Amerike u međuvremenu, da bi prisustvovala specijalnoj roštiljadi održanoj u čast kraja leta. Nešto zvaničniji povod je bio i objavljivanje knjige "Alesandra" koju potpisuje fotograf Sjuart Šajning. Viktorijin "anđeo" je iskoristio ovu priliku i da uživa u društvu svog verenika Ričarda Lija i dobrih prijatelja, a onda je "zalepršala" svojim "krilima" i odletela u Veneciju, na 79. filmski festival. A evo koje je modne kombinacije pokazala za početak...

alesandra ambrozio
Profimedia 

Kad je kročila na venecijanski Lido, zaista je podsetila na anđela, u beloj čipkanoj haljini krojenoj poput kombinezona, sa tankim bretelama i vrlo dubokim dekolteom. Mini dužina je istakla njene vitke, vretenaste noge, sa mišićima izvajanim satima baletskih vežbi, pilatesa, joge i odbojke na travi. 

Manekenka je odabrala fantastične bele sandale s kaiščićima i vrtoglavom štiklom, u kojima deluje kao da lebdi. Beli sako i mala bež tašna upotpunjuju njen izgled. S obzirom na to da je ovo ipak dnevna prilika, uz svečanu haljinu nije imala upadljiv nakit - samo nekoliko diskretnih lančića i narukvica.  

profimedia-0717979661.jpg
Profimedia 

Međutim, ako je ovo bila uvertira, na crvenom tepihu je nastala prava eksplozija doživljaja. Alesandra se pojavila u nijansi sezone - "hot pink" je boja novog feminizma, a manekenka je odabrala svečanu maksi haljinu, sa upadljivim šlicevima sve do vrha butina. 

alesandra ambrozio
Profimedia 

Ovoga puta, sa još manje nakita! Dovoljni ukrasi su bili stilizovani cvetovi, veličanstven veo koji je lepršao za njom i raskošan hod koji krasi samo manekenke tog kalibra. Zavirite u galeriju slika i pogledajte njena fantastična dva izdanja!

Profimedia Svečane haljine koje je manekenka nosila u Veneciji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna