Popularna pevačica Jelena Rozga rođendan je dočekala sa svojom publikom na koncertu u Leskovcu, a činjenica da je u petoj deceniji je nimalo ne plaši, već naprotiv, raduje. Još jedna svećica na rođendanskoj torti za pevačicu nije sinonim za starenje, već za sve uspomene koje je proživela u prethodne četiri i po decenije.

"Za mene ona znači samo divna iskustva! Predstavlja momente satkane u dva broja, puno nakupljene mudrosti i sama pomisao da će se sledeće godine one uvećati zapravo me raduje, jer uvek razmišljam koliko ću uspeha, lepih trenutaka i izazova tek steći. Život je lep i treba mu se radovati, tako da se ja apsolutno prepuštam", rekla je Jelena za "Story".

Jedan od njenih hitova nosi naziv "Razmažena", međutim plavokosa Splićanka kaže da se nikada nije poistovećivala sa nazivom te numere.

"Uživam u zrelosti koju su mi donele godine jer sam mudrija i dosta promišljenije donosim odluke. Inače sebe uopšte ne smatram razmaženom osobom, jer da biste sledili neki put i na tom putu uspeli potrebno je mnogo odricanja, žrtvovanja i nadanja", iskrena je bila Rozga.

Na mladolikom izgledu mnogi joj zavide, a ujedno se pitaju i koja je njena tajna. Ukoliko pitate pevačicu, njen odgovor je da je recept za večnu mladost veoma jednostavan.

"Čovek izgleda onako kako se oseća i kako živi. Na svakoj našoj bori se vidi koliko volimo život. Naravno da su genetika i nega važne, ali energija je ono što zapravo podmlađuje! Za mene je nega stvar rutine, a sa druge strane verujem da sve dolazi iz glave i srca. Ako osećamo da sve možemo onda i možemo, a godine su tu samo broj", poručila je ona za pomenuti magazin.

Još fotografija Jelene Rozge pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / rozgajelenaofficial, Youtube/Printscreen/ ToxicTelevision Jelena Rozga

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna