Tuga se uselila u dom Vjere Mujović, srpske pozorišne i filmske glumice. Samo pola godine nakon što joj je umrla majka Ljiljana, Vjera se oprašta i od svog oca Trifuna, podgoričkog lekara.

"Najdraži moj pape, tuga je beskrajna", napisala je glumica uz njegovu sliku na Instagramu. Brojne kolege i poštovaoci joj upućuju izraze saučešća.

"Utjeha je da Te tamo čeka Ljiljana i da sigurno od ranog jutra otvaraš vrata neke nove dječije ‘nebeske ordinacije’. Slava Ti, moj tihi, skromni, veliki oče!", napisala je ona posvetu prof. dr Trifunu Mujoviću, koju je potpisala sa "Tvoja Vjeročka".

Podsetimo, od majke se oprostila 30. marta, a i njena Ljiljana je bila doktorka. Glumica je bila veoma zabrinuta za svoje stare roditelje tokom najrizičnijih perioda epidemije korona virusa.

Čak je i objavila apel na Instagramu žiteljima Crne Gore i, posebno, Podgoričanima, da ga poštede poziva da pregleda decu. "Moj otac, Dr Trifun Mujović ima 80 godina i slabe je životne snage! Nemojte ga zvati da vam pregleda dijete dok traje ova pošast, molim vas i preklinjem!", napisala je glumica tada.

vjera mujovic otac trifun.jpg
Instagram / vjerarte 

"On je neizmjerno požrtvovan, ali i nerazuman prema svom životu i životu moje majke na koju bi mogao da prenese virus ako bi ga, ne daj Bože, dobio od nekog malog pacijenta. Moja majka, dr Ljiljana Mujović je u najrizičnijoj grupi. Večeras mu je djevojčica od 15-tak godina donijela ispred zgrade neke nalaze da pogleda! Mogli su ga zvati telefonom, poslati mojoj majci na viber, on bi pogledao...

A ne da on izlazi iz kuće, da on dodiruje papire, da se susreće sa djecom!", zavapila je glumica dodavši da Podgorica ima divne i stručne pedijatre i da će Trifunove pacijente oni preuzeti."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna