"Prava ljubav ipak postoji", "Vas dvoje nemate granice" - samo su neki od komenara kojima su fanovi pozdravili novi video koji je Jelena Đoković objavila na svom Instagram nalogu. Novakova suruga je pokazala kako su njih dvoje proveli vikend u Istanbulu.

"Iskoristila sam poslednji slobodan vikend da malo uživam sa svojim mužem", napisala je Jelena uz video u kojem uživaju i njeni pratioci što pokazuju brojni lajkovi. Od vožnje brodićem po Bosforu i šetnje istanbulskim mostovima, pa sve do napornog treninga u sali za Novakovu suprugu, svaki detalj ovog video snimka je ispunjen atmosferom zajedništva.

jelena novak djokovic.jpg
Instagram / jelenadjokovicndf 

Jelena je oduševila fanove i jednostavnom odećom koju je spakovala za ovaj vikend.  Uglavnom su to neutralni tonovi - bela, crna i boja peska, a veći deo vremena je provela u pantalonama - od kepera ili džinsa. Za izlet na vodi je odabrala romantičnu haljinu mini dužine, a za večernji izlazak jednostavnu majicu bez rukava uz pamučne pantalone.

Kao i obično, provela je ove dane bez šminke, a jednostavne frizure su se uklopile u celokupni imidž. Zavirite u video snimak - ovo je vikend kakav bi poželela svaka žena sa svojim partnerom!

Jelena i Novak Đoković zaljubljeni u Istanbulu Instagram/jelenadjokovicndf

Jelena je poznata po svojim ležernim kombinacijama, ali ume i da iznenadi efektnim haljinama kakav je bio slučaj na poslednjem turniru u Vimbldonu. Zavirite u galeriju slika i uverite se i sami.

Profimedia Modna izdanja Jelene Đoković

Izvor: Lepa&Srećna