Megan Markl je danas ponovo označena kao izvor napada na kraljevsku porodicu. U intervjuu koji je objavio magazin "Kat", izjavila je i princ Hari bio srećan što su napustili Veliku Britaniju. Njene nove izjave dolaze samo nedelju dana pošto je objavljeno da je njihov sinčić Arči zamalo stradao u požaru.

"Mi smo uzdrmali dinamiku hijerarhije... prosto zato što postojimo", tvrdi Megan i takvo raspoloženje je, po njenom mišljenju, nastalo i pre nego što su dali otkaz na svoje visoke pozicije u kraljevskoj porodici.

megan markl i princ hari
Profimedia 

Njen novi intervju je u Velikoj Britaniji izazvao veliki potres, a njene izjave se ponovo brižljivo analiziraju. Posebno je osetljiva tvrdnja da su "samo želeli svoju finansijsku samostalnost". 

"Nismo mi izmislili točak", kazala je Megan. "Postoji čitav spisak prinčeva i princeza koji su dobili baš takve aranžmane kakve su želeli", izjavila je, ne navodeći pritom nijedno ime.

"Iz nekog razloga to nama nije dozvoljeno, mada nekoliko drugih članova porodice radi baš to". Na pitanje novinarke "Zašto se to desilo, šta vi mislite?", odgovorila joj je kontrapitanjem "Zašto se to desilo, šta vi mislite?"

"Pogled Megan Markl kao da je govorio da je to jasno i ako se ne izgovori", zabeležila je novinarka. Megan i Hari su bili spremni da se presele bilo gde, u okviru Komonvelta, samo da ne bude Ujedinjeno kraljevstvo - u Kanadu, Južnu Afriku, Novi Zeland, bilo gde. Međutim, to im nije bilo dozvoljeno, kaže Megan.

megan markl i princ hari
Profimedia 

"Nema problema, rekli smo im da onda mi idemo", priseća se kako su napustili London. "Drago nam je što odlazimo." Megan je radi udaje za princa već bila napustila karijeru i zemlju u kojoj je rođena, a zbog dvorskog protokola bila je prinuđena i da nestane sa društvenih mreža.

"Mislim da ću se vratiti na Instagram", kaže Megan, koja je svojevremeno obrisala svoj profil. Sada se očekuje i biografija princa Harija i svi željno iščekuju da vide kako će uklopiti uz Meganine tvrdnje. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna