Goca Božinovska je u mladosti bila prava lepotica, ali ni u zrelim godinama je muškarci ne ostavljaju na miru. Pevačica kaže da joj se udvaraju mlađi, a i ona nastavlja da živi "300 na sat".

"Nisam luda da ostarim, pa ja uopšte ne spavam. Dok spavaš, prođe ti život", smeje se Goca. Premda kaže da je to samo šala, dodaje kako voli da budem u pokretu, trči i jede jednom dnevno.

"Pre dok sam bila mlađa, volela sam više da jedem i bila sam debeljuca, a sad što sam starija, sve sam mršavija jer mi se manje i jede",  otkriva pevačica i priznaje da sa debelim pokrićem sebe smatra fatalnom ženom.

Goca Božinovska kako se hrani kako ljubav
Printscreen/ YouTube Glamur HAPPY TV 

"Nije da sam sad nešto izuzetno u poređenju sa ostalim ženama, ali prosto, muškarci se teško odriču ovakvih kao što sam ja! Mada ja nikoga ne zavodim, samo čekam da budem zavedena", ispričala je Goca za Grand Online. "Naravno, ja dam samo znak! Ne bi bilo normalno kada bi mi svako prilazio. Mora da postoji neki fluid i da se pošalju signali", objasnila je Goca.

Sada je maksimalno posvećena porodici čiji je život ulepšao i unuk kojeg je dobila od sina Mirka.

"Super se snalazim u ulozi bake. Za Mirka su svašta pričali, i da će biti problematičan i da se neće snaći u ulozi oca, ali je on najbolji tata na svetu.

goca bozinovska beba zoran sijan
Instagram / Bojana_Rodic 

Nisam ni sumnjala u njega. Sve on zajedno sa Bojanom radi, imaju lep dogovor on i ona. Apsolutno im moja pomoć ne treba. Verujte da se Mirko budi usred noći i pomaže oko bebice. Ja sam im rekla, šta god im bude trebalo tu sam", ispričala je Goca jednom prilikom za Blic.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna