Sarajevski pevač Halid Bešlić (68) nedavno je imao operaciju na srcu. Tokom perioda oporavka najveća podrška mu je bila supruga Sejda sa kojom decenijama deli dobro i zlo, ali kućne poslove ne dele.

Kako muzičar priznaje, i oni su kao i svi drugi parovi imali razne faze kroz godine koje su proveli zajedno. Otkrio je da je supruga zadužena za sve u kući, i da on nikada nije ni kafu skuvao.

"Ona je deo mene, mi smo svaki dan zajedno. Ja inače nisam nikad kafu napravio u životu, za te stvari je ona zadužena, baklave, kafe... S te strane sam pravi Bosanac, mi kažemo nije muško tu da kuva, a sad je došlo moderno vreme da se muškarci hvale da dobro kuvaju. U moje vreme smo ih zvali papučarima, ako si sklon kuhinji papučar si, žena ti komanduje. Kako starimo, sve smo vezaniji, pregrmeli smo sve one probleme i sad smo u fazi nema kud, teraj do kraja. Kad provedeš sa ženom 40, 50 godina ne može niko biti preči od nje. To se nekako samo stvori",  ispričao je za "In magazin" Bešlić, koji je ranije istakao da su se ranije ljudi više borili za brak.

"Znaš kako kažu političari, najbitniji je kompromis. Dok smo bili mlađi, bilo je trenutaka kada smo mogli da se rastanemo, ali tada su to bila drugačija vremena. Bojiš se šta će reći roditelji, komšije, okolina. Onda ti problemi koji su nas mučili prođu i pravimo se kao da se ništa nije ni dogodilo. Postojao je malo veći moral nego danas",  ispričao je svojevremeno za Story.hr.

Halid i Sejda imaju sina Dina koji sa porodicom Živi u Nemačkoj, a pevač je jednom prilikom ispričao da su mu unuci potpuno promenili život.

"Mogu sve da rade, pa čak i na glavi da mi dube. Najčešće mi govore: 'Deda, daj pare'. Videli su pare, ali ne znaju šta je to. Smešno je kad nakon druženja s njima krenem kući, a oni iznenada kažu: 'A gde su pare'?", rekao je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna