Vest da je žena Buraka Ozčivita napustila kuću odjeknula je i van granica Turske. Svi koji vole lepotana kojeg je proslavila uloga Bali-bega bili su šokirani, znajući da je Fahrije trudna sa njihovim drugim detetom.

Međutim, Burak je demantovao ovu vest, objavivši sliku sa svojom lepom suprugom. Uz nju je napisao i kratku poruku: "Nemojte biti glupi! Ostavite nas na miru!"

burak ozdivit fahrije evdzen.jpg
Instagram / evcenf 

Priča je počela glasinama kako je Fahrije prošla vrlo težak period sa mužem, nakon što su sin Karan i ona oboleli od korona virusa. Svađe sa Burakom su, navodno, eskalirale kad se u jednoj raspravi lepa glumica podigla glas na svekrvu, a zatim otišla iz kuće.

Prema insajderskim pričama, ništa od toga nije tačno, jer je Fahrije sa trogodišnjim sinčićem bila smeštena u jednu privatnu kliniku u Bodrumu, gde su svi porodično bili na letovanju. Tek nakon otpusta iz bolnice, počelo je njihovo kućno lečenje.

Zaključak je da zasad nema ništa od izlazaka za Fahrije, a kamoli od odlaska iz porodičnog doma. Ona je, takođe, objavila istu sliku kao i njen muž, uz njegov komentar da ih ostave na miru.Podsetimo, Burak i Fahrije su se upoznali 2013. godine, a venčali četiri godine kasnije. Njihove zajedničke slike pogledajte u galeriji!

Instagram / burakozcivit Turski glumački par

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna