Lepu Brenu često nazivaju bakom malog Aleksandra kog je rodila Aleksandra Prijović pevačicinom pastorku Filipu Živojinoviću. Međutim, s obzirom na to da Brena nije Filipovamajka, pevačica se oglasila i odlučila da objasni da ona malom Aleksandru nije baka.

Brena je najpre prokomentarisala ovaj lep događaj u njenoj porodici:

- Znala sam da će radosni događaj osvežiti moj emotivni život i da će sada sve krenuti u posebnom smeru – započela je priču muzička zvezda, pa rekla:

- Ovo su, bez sumnje, neki od najlepših trenutaka u životu.

Brena je potom objasnila šta je ona Aleksandrinom i Filipovom sinu:

- Njihove majke su bake, a pošto sam ja Filipova maćeha, za sebe kažem da sam, u stvari, supruga od dede – kazala je u svom stilu pevačica.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on

Pevačica je, na kraju, pohvalila bračni par koji predano brine o svom sinu:

- Aleksandra je prelepa mama, a Filip je pokazao da je pravi tata, koji brine o svojoj porodici – zaključila je Lepa Brena.

View this post on Instagram

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Saznajte koji je Brenin najdraži momenat povodom rođenja bebe...

PageBreak

Lepa Brena oduševljena je što u kući imaju novog člana porodice, pa ističe da su se svi odlično snašli sa bebom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Pevačica je otkrila da im porodica pruža svu pomoć, koja im je sada najpotrebnija, ali i da je Aleksandra divna majka koja je ustala iz kreveta čim se porodila, iako je imala carski rez.

- Verovatno je drži ta ljubav i taj adrenalin, kada imate bebu to je novi osećaj, jedna nova ljubav koja je besrkajna i ispuni vas do poslednje ćelije u telu - rekla je Lepa Brena i podelila momenat sa suprugom Bobom Živojinovićem koji joj je bio najdraži.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on

- Kada sam videla Bobu sa bebom, toliko mi je u njegovom zagrljaju Aleksandar delovao sitno s obzirom na Bobinu krupnoću, međutim, on je jaka i snažna beba. Sve je to neverovatno, pa i njemu. Neponovljiv je osećaj, radostan, kada u rukama držite dete od svog deteta, presrećni smo - priča Brena, koja misli da će mali Aleksandar biti razmaženo dete s obzirom na to koliko ga svi već vole.

View this post on Instagram

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Brena je otkrila da su se sa naslednikom Filipa Živojinovića prvi put sreli u bolnici, kada su morali da nose mantile i maske, ali nisu mogli da odole da ne vide i ne poljube Aleksandra.

Tekst: V. M.

Izvor: Blic