Na veliko slavlje Milice Pavlović bačena je samo jedna senka - pevačica je morala da se iseli iz stana! Pevačica je organizovala bakovitu proslavu 31. rođendana, već danima traje serija njenih nastupa na kojima promoviše nove pesme.

"I usred svega toga, ja sam izašla iz kuće samo sa ova dva kofera", izjavila je Milica u emisiji "Ekskluziv", na TV Prva. "Samo meni može da padne na pamet da u jeku tolikih događanja krečim stan." I tako - majstori ulaze u kuću, a Milica izlazi iz nje!

Ona priznaje da je, kao prava Lavica, veoma impulsivna. "Tako sam, zbog nepravde na koju nisu reagovali, ušla na Instagram i blokirala mnoge. Sve verifikovane naloge", priča Milica, sad već nasmejana. "Da sam znala da blok na Instagramu može da izazove ovakve talase, ne bih verovala."

milica pavlovic 2.jpg
Instagram / senoritamilica 

Tako se u "nebranom grožđu" našao i Nući, koji je izjavio kako ne zna da radi s pesmom spremljenom za Milicu. Međutim, pevačica ga je odmah kontakirala i nesporazum je izglađen. 

Na rođendanu kod Milice su bili, pre svega, članovi njene porodice, kao i društvo iz detinjstva, a od kolega je tu bila Jelena Karleuša.

"Ovo je njena godina i bori se lavovski za svoj uspeh", kazala je Karleuša, koja je slavljenici poklonila set tanjira sa ručno oslikanim, simboličnim motivom lavova.

Jedan od najlepših poklona za Milicu je bila predivna torta koju je dobila od maćehe. "Torta je bila za 60 ljudi, a nas samo desetak. Ali takva je moja maćeha - carica!", kazala je Milica. Zavirite i na rođendan da vidite kakva je bila atmosfera.

Proslava rođendana Milice Pavlović Kurir

Izvor: Lepa&Srećna