Tekst: Promo

Potrebno je da se osluškuje organizam kako bi se problem uočio na vreme. Policistični jajnici su najčešći hormonalni disbalans kod žena. Njihovi simptomi su podmukli i mogu se protumačiti kao nešto totalno drugo, tako da mnoge žene ni ne znaju da imaju ciste na jajnicima, a kamoli sindrom. Obratite pažnju na simptome kao što su nerednovni ciklusi, krvarenje između ciklusa, gojaznost, maljavost, akne, opadanje kose, neplodnost. Pored obaveznog pregleda lekara, potrebno je i uključiti u svakodnevnu ishranu dijetetski suplement koji će pomoći da se hormonalni balans ponovo uspostavi.

Preparat koji se pokazao kao najbolji u toj sferi jeste Folinomel. Dame su izuzetno zadovoljne njegovim učinkom, jer im je pomogao da se ciklus unormali, da se težina vrati u normalu, akne da nestanu i najbolje od svega – da ostanu trudne i imaju normalnu trudnoću i porođaj.

Preparat Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenata sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindromom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

Folinomel za tekst.jpg
Promo 

*Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine)

Prednosti Folinomela su mnogobrojne:

– Reguliše menstrualne cikluse
– Promoviše ovulaciju
– Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj
– Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći
– Snižava insulin i glukozu
– Snižava holesterol
– Snižava upalu
– Rešava problem mioma na materici
– Rešava problem nervoze, kao i prekomerne težine
– Smanjuje potrebe za određenim namirnicama
– Rešava hormonske manifestacije prirodnim putem

Preparat Folinomel možete naručiti OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

*Dostava je besplatna.
**Celokupan asortiman preparata možete videti OVDE.