Dragana Džajić uživa u letu i objavljuje ovih dana slike sa Palma de Majorke, a za sve koji su se pitali u kakvom je odnosu sa zaovom Anom Ivanović konačno je stigao i dokaz u vidu fotografije.

Slika nasmejane Ane sa bratom Milošem i snajom Draganom mnogima je pokazala da se njih dve odlično slažu. Još u vreme dok je planirano venčanje, Džajina ćerka je prešla u Milošev stan na Novom Beogradu, u istoj zgradi gde i Ana ima nekretninu. Ana je tada i ponudila pomoć u vezi sa svadbom, a sa bratom je, kao što je poznato, veoma bliska. 

ana ivanovic dragana dzajic milos.jpg
Instagram / draganadzajic_ 

Očigledno se druženje nastavilo i sada kad i Dragana ima sina kao i Ana, pa otud ne čudi što bar deo leta provode zajedno.

Ana je odavno kupila kuću na Majorki, a upućeni tvrde da je nedavno i proširena i pretvorena u pravi, mali raj.

luka svajnstajger vid dzajic.jpg
Instagram / draganadzajic_ 

Budući da sa Švajnštajgerom ima dvoje dece, verovatno je dobar deo prostora uređen upravo po meri mališana. Zato je sve privukla i druga slika koju je Dragana objavila, a na njoj su dva dečaka. Po natpisu "Vid" i "Luka", moglo bi se zaključiti da su to potomci popularnih fudbalera - Džajin unuk i Bastijanov sin.

Međutim, ne treba smetnuti s uma da se i drugi Džajin unuk - sin njegove ćerke Sanje - takođe, zove Luka pa se mnogi pitaju - da li je to možda on na slici. 

Nema sumnje da će je na vidiku, svakako, buduća lepa fudbalska ekipa, a da li će Ana i Dragana uskoro imati i nove kandidate za nju - ostaje da vidimo! Dotad, uživajte u slikama lepe Džajine kći u galeriji!

Instagram / draganadzajic_ Lepa Džajina kći

https://www.instagram.com/p/CTaNTdOMBKd/ 

Izvor: Lepa&Srećna