Romana Panić svojim burnim načinom života oduvek je davala povod da se o njoj priča i piše, a jedno od najčešćih pitanja bilo je o tome kada će stati na "ludi kamen".

"Ja bih volela da nikada ne mora o tome da se priča. Šta da radim, kad sam takav tip? Kako ono kažu, dvadesete su dvadesete, tridesete su tridesete...Ne znam da li ću stati. Znaš kako, prošle su te godine kad je to bilo aktuelno, bitna je ljubav i bitan je taj "ludi kamen". Sigurno ćete znati. Ja se nikad ničeg nisam plašila, a kad vratim film, kažem sebi: 'Je l' moguće?' (smeh). Iskustvo i godine to donose. Što više znaš, više se i plašiš", rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

Prošlo je dve godine od kada je Romana uhapšena u Australiji, a o tom skandalu mesecima je brujala čitava javnost. Na pitanje da li se zbog nečega u životu kaje, pevačica je sada rekla:

"Znaš kako, svaki čovek kaže ne, ne kaje se, ali opet postoji neko pokajanje. Sigurno da postoje takve stvari, što sam bila kao jednostavna i bezrezervna prema ljudima. Nekada su to ljudi iskoristili, nekada nisu."

Romana Panić o pokajanju
Youtube/Printscreen/Pink 

Romana je otkrila i da već neko vreme planira da se vrati na muzičku scenu, ali da ne uspeva da pronađe pravu pesmu.

"Dobro sam, borba je ove godine jako čudna, konfuzna. Sve što se naprave planovi, sve se ispomera. U principu sam bila pri potražnji pesama još od marta, aprila. Desile su se neke pesme, međutim, nisam ušla u studio. Ima nekih stvari, sa nekim autorima iz Hrvatske, sa našima. Biće svega! Nikako da čujem neku pesmu koja će da me drži. Svidi mi se, čujem, pa posle deset dana ne budem sigurna da je to to. Planiram nešto i da recikliram zbog omladine... Ja sam neko ko sluša razne žanrove muzike, ima fenomenalne muzike iz devedesetih. Drago mi je što su te neke moje pesme ostale da žive. Sve je ludo i brzo, svi su pevači vredni. I ovi koji se sada pojavljuju i ovi koji imaju kilometražu", zaključila je Romana u pomenutoj emisiji.

Neke od pevačicinih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Posle teških trenutaka kroz koje je nedavno prošla, Romana Panić ponovo se našla u centru pažnje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna