Od samog početka veze sa Filipom Živojinovićem, Aleksandra Prijović imala je odličan odnos sa njegovom porodicom. Poznato je da Lepa Brena, iako mu je maćeha, Filipa oduvek gleda kao svoje dete i da mu je uvek pružala bezuslovnu ljubav.

S druge strane, Filipova majka Zorica Nakić apsolutno je prisutna u svakom segmentu njegovog života, a Živojinovići i Nakići funkcionišu kao jedna velika, skladna porodica.

Aleksandra Prijović ne krije koliko joj znači što ima divan odnos sa svekrvama, kao i što njen i Filipov sin Aleksandar odrasta u zdravoj porodičnoj atmosferi.

"Brena i Boba su bili divni prema meni i pre veze sa Filipom, a posebno sada kada smo porodica", otkrila je Aleksandra u intervjuu za "Scandal", a zatim se osvrnula na to sa kojom ima bolji odnos, Brenom ili Zoricom:

"Teško je odgovoriti na to pitanje, jer se stalno čujem sa obema. Brena dolazi kad god može, kao i Zorica, i obe su mi drage jer su deo moje porodice."

Aleksandra Prijović o odnosu sa Lepom Brenom i Zoricom Nakić
LepaiSrecna 

Aleksandra Prijović je jednom prilikom ispričala i anegdotu sa početka veze sa Filipom kada ju je, kako je rekla, bilo sramota da odlazi u Breninu i Bobinu kuću u svojstvu Filipove devojke, budući da su je oni poznavali i pre toga i da im je često pevala na slavljima.

"Sada sa Brenom imam odnos kao sa majkom. U početku nije bilo tako, i to zbog mene, bilo me je sramota, iskreno. Brenu i Bobu poznajem godinama, pevala sam na njihovim privatnim proslavama i sad sam ja tu kao odjednom, u vezi. I onda kad sam došla prvi put, htela sam da me zemlja proguta. Osećala sam se kao da sam nešto loše uradila. Filip mi kaže da idemo kod njega, a ja ga preklinjem da me ne vodi tamo", ispričala je ranije pevačica. 

Još fotografija Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović na svadbi Đanijevog sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna