Ana Sević i njen suprug Danijel Nedeljković uživaju na odmoru sa sinom Simeonom, ćerkom Senom, i pevačicinom ćerkom iz prvog braka Lorenom. Odabrali su crnogorosko primorje, a Ana nas redovno obraduje sa ponekom fotografijom.

One u kupaćem kostimu izazvale su najviše pažnje je se ona pre samo pet meseci porodila, što se po njenoj liniji ne bi moglo zaključiti. Pevačica je sada pozirala u malenom bikiniju, a svi su se složili da joj neodoljivo stoji.

Usledili su brojni komentari na Anin i izgled, a oglasile su se i njene mnoge koleginice.

"Ženo, bre", napisala je Jelena Kostov, dok je Slađa Alegro ostavila emotikon vatre i kratko "Oh".

Ana se poslednjih godina povukla iz javnog života i posvetila porodici.

"Za manje od dve godine rodila sam dvoje dece, a nisam ni mlada bogami. Jeste naporno s jedne strane, ali nekako to ide sve, upadneš u taj neki "mode" i ništa ti nije teško naravno", rekla je za emisiju "Exkluziv" Ana, koja će u oktobru napuniti 37 godina.

ana sevic kupaći kostim
Instagram / anasevicofficial 

Kako kaže, najstarija Lorena joj pomaže oko Sene i Simeona i veoma je vezana za njih, pogotovo za sestru.

"Lorena je starija, odgovorna sva, uvek je tu da pripomogne, sve što može naravno. Ona i Sena, to je posebna vrsta ljubavi, ja uvek kažem, ja sam jedinica, ne znam kako izgleda imati sestru, i sada kada vidim njih dve jako mi je žao zbog toga, jer je to stvarno neka druga dimenzija skroz. Sada kada je došao i Simeon, Lorena ima drugačiji odnos prema njemu. Ali dobro, on je još jako jako mali, Sena je u šoku, mislim da je u fazonu 'ok, dosta je bio kod nas, vratite ga', ali dobro", kroz smeh je ispričala Ana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna