Svi mesecima pričaju o vezi Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja, ali na Instagram profilu poznatog fudbalera je tek sad prvi put osvanula njena slika.

Prošlo je već dosta vremena otkako se saznalo za njihovu ljubav, ali su oboje bili dugo diskretni. Prve naznake su otkrivene preko druženja Anastasije sa sestrom, Vanjom Gudelj i mamom Oliverom.

Popularna Tasa je podelila i slike iz vile porodice Gudelj u Španiji. Međutim, sam Nemanja se držao uvek u pozadini.

Medijima je bio izuzetno zanimljiv njihov dolazak na Anastasijin rođendan u maju, kad su svo troje imali priliku i da upoznaju Cecu. Porodično slavlje je trajalo do dugo u noć, i Ceca i Anastasija su objavile slike, ali je Nemanja i tad ostao - "nem". Tačnije, bio je prisutan, doneo cveće i plesao sa devojkom, ali nije bilo fotki na njegovom profilu.

anastasija dragi gudelj
Instagram / raznatovicanastasija 

Da sve bude još čudnije, Anastasija je češće objavljivala slike sa Dragijem, pa su stizala i pitanja - sa kojim je ona, zapravo, bratom?

Jedna od njih pokazuje čak Dragog i Tasu u gotovo identičnoj garderobi. Sada se, najzad, vidi i da je stariji Gudelj bio sve vreme prisutan i da je uglavnom bio iza kamere!

dragisa dragi gudelj anastasija raznatovic nemanja gudelj
Instagram / nemanjagudelj 

"Tri moja najlepša musketara!!!", napisala je Ceca ispod slike koju je Nemanja objavio, a pažljivi zet je odmah uzvratio na ovaj kompliment!

Čini se da je Anastasijin rođendan bio prilika da "tašta" i "zet" sklope lepo prijateljstvo!

Anastasija je rođendan, kao i celo proleće u Beogradu i Sevilji iskoristila da pokaže svoju besprekornu figuru, pa zavirite i vi u galeriju njenih slika!

Kurir / Damir Dervišagić, Kurir/Damir Dervišagić Proleće u Beogradu i Sevilji!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna