Marija Egelja nedavno je izgovorila sudbonosno “da” svom izabraniku, nekadašnjem fudbaleru Aleksandru Dabiću, a odmah posle intimne ceremonije par je otputovao na medeni mesec na Majorku.

"Na bračnom putovanju može biti samo medeno, nikako drugačije (osmeh). Putovali smo i ranije, ali sada kao muž i žena je još lepše, moram priznati. Obilazimo Majorku, ali i odmaramo na divnim plažama, muž mi je ‘'lagan’' i sve isto želimo, tako da se brzo oko svega dogovorimo", rekla je nedavno Egelja za "Pink"-

U pauzama između krstarenja i sunčanja na prelepim plažama, Marija je uspevala da nađe vreme da počasti svoje pratioce i pokaže kako se sa suprugom provodi na prvom bračnom putovanju.

Instagram/Marija Egelja Marija Egelja Medeni Mesec

 Za Mariju i njenog supruga odmor još uvek nije prošao, pa je voditeljka našla vremena da počasti svoje obožavaoce fotografijom u kupaćem kostimu.

Buduća mama je odabrala crni jednodelni kupaći kostim ispod kog joj se trudnički stomak tek nazirao, a svi su prokomentarisali da je uprkos tome što je u drugom stanju u dalje savršeno zgodna.

"Ne pričaj ljudima da sanjaš divne snove, budiće te", voditeljka je kratko poručila i potvrdila da su se njeno snovi ostvarili. Komplimenti  i čestitke su se samo nizali.

"Princezo, čestitam"; " Ništa lepše nisam video danas"; "Prelepa si", samo su neki od komentara.

Marija Egelja ne voli da govori o privatnom životu, a poznato je da je bila verena sa 16 godina starijim fudbalskim trenerom Ljubišom Rankovićem. O razlozima kraha veze nije govorila za medije, ali je u martu ove godine priznala da je ponovo srećna u ljubavi.

"Kažu da o ljubavi, sreći i bogatstvu ne treba pričati, dovolino je da se vide. Za moje raspoloženje zaslužan je partner, voljena sam i zaljubljena. Znamo se dovoljno dugo da smo se savršeno dobro upoznali i osećamo da smo jedno za drugo. Razume moj posao i podržava me, ali želi da bude osoba iz senke. Osvojio me je, osim što je izuzetno lep i zgodan, i velikom upornošću, jednostavno nisam mogla da mu kažem 'ne'", priznala je tada Marija za magazin "Gloria".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna