Grupa "Tap 011" je bila jedna od najpopularnijih pop dens sastava na našim prostorima. Ivana Peters, Goca Tržan, Petar Stupar i Đorđe Bojanić su 90- ih godina prošlog veka svojim vanvremenskim hitovima sve terali na đuskanje. 

Grupa je postigla veliki uspeh, ali malo ko je verovao u nju u početku, a jedna od retkih koja to jeste je Snežana Babić Sneku. Goca je sada prvi put javno pričala o problemima zbog kojih je izašla iz tada mega popularnog benda, a prisetila se i njihove prve turneje.

"Ono što ljudi ne znaju je da je naša prva turneja, još pre izdavanja albuma, bila sa Sneki 1994. godine. Ona je imala tada srpsku turneju i prošli smo sa njom svaku halicu u Srbiji i još tada nas je najavljivala kao budući najbolji bend. Nikada neću to zaboraviti, po onim hladnim salama smo išli. Bilo smo klinci, oko 19, 20 godina smo imali. Dobijali smo čak i neke dnevnice, bili smo oduševljeni. To nam je bila prva turneja i tu smo se kalili", objasnila je Goca u emisiji „Iz profila", pa nastavila o tome kako se sve gotovo preko noći promenilo.

"Onda smo počeli da idemo na televizije i posle nekoliko meseci sam zaradila toliko novca da sam mogla da se vozim taksijem, polažem vozački ispit i kupim sebi auto", ispričala je i otkrila da je u jedom trenutku ipak prelomila da krene dalje.

"Nisam želela da se rastanemo, naravno. Nekako je sve krenulo da ide traljavo, imali smo međusobno čudnu energiju. Ja sa Perom nisam pričala već godnu dana, neke dečije buladaštine. Shvatila sam da idem kod zubara i da imam 50 maraka u džepu i da ne znam da li ću imati novca i samo mi je kliknulo. Rekla sam im: 'Ljudi, nemojte da se ljutite, ja odlazim'", prisetila se Goca u pomenutoj emisiji.

Goca Tržan o vaspitanju dece
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna