Demet Ozdemir pre nekoliko dana objavila je datum svadbe - 26. avgusta reći će sudbonosno "da" svom vereniku, pevaču Ogzanu Koču.

Pre nego što je uplovila u vezu sa njim, Demet je volela mnoge poznate muškarce, ali o njima gotovo nikad nije govorila za javnost.

Jedan od njih je i glumac Jusuf Čim, sa kojim je igrala u seriji "Miris jagoda" 2015. godine.

Njihova ljubav počela je na setu, a trajala je, prema pisanju turskih medija, dve godine. Iako se šuškalo da će biti venčanja, umesto toga se desio raskid.

Nakon toga, Demet je utehu pronašla pored kolege Sečkina Ozdemira, sa kojim je prvi put viđena u junu 2018. godine. Međutim, pisalo se da je njihova veza počela mnogo ranije.

Kada je Demet raskinula sa Sečkinom, usledila je romansa koja je bila najviše propraćena u tamošnjim medijima, a to je veza sa kolegom iz serije "Sanjalica", Džanom Jamanom.

Demet i Džan najpre su demantovali da su u ljubavnoj vezi, ali su potom uhvaćeni na zajedničkom odmoru, dok su mnogi komentarisali da se hemija među njima nije mogla sakriti.

Na lepotu Demet Ozdemir nije ostao imun ni turski pevač Mustafa Sandal, bivši suprug pevačice Emine Jahović, koji ju je angažovao za jedan od svojih spotova.

Ipak, konačnu sreću Demet je pronašla pored pevača Ogzana Koča.

Njihova veza bila je neko vreme "na pauzi" - krajem prošle godine su se razišli, ali nisu mogli jedno bez drugog, pa su dali svojo ljubavi novu šansu. Nedugo posle pomirenja, Koč je zaprosio Demet na Dan zaljubljenih, 14. februara, a sada su objavili i da će svadba biti26. avgusta.

Još fotografija lepe Demet Ozdemir pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/demetozdemir Demet Ozdemir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna