Jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije Andrija Kuzmanović odrastao je u velikom domaćinstvu, koje su činili njegovi roditelji, baka, tetka i njene dve ćerke, Kristina i Simona.

Za stariju sestru od tetke, Simonu, izuzetno je vezan i ona je, kako kaže, imala veliki uticaj na njegovo odrastanje i sazrevanje.

"Odrastao sam blažen među ženama, kako dođem kući skinem trenerku i samo izađem iz toga, jer sam znao da će neko sigurno to da pokupi, ako ne baka, onda, mama, ako ne mama, onda tetka ili sestra koja je 11 godina starija. Ona me je povijala kada sam bio mali. Uz nju sam imao brže, zdravije odrastanje, učila je sa mnom, uvek je bila ozbiljna glava", rekao je Andrija za "Story", koji je zatim otkrio i da je sestra bila vrlo kritična prema svemu što je radio.

"Ona recimo dosta subjektivno posmatra ovo čime se bavim, nikada joj ništa nije valjalo. Bukvalno me iskalemi, ostavi me kao biljku sa zavojima, što mi je u poslu dalo energiju da radim bolje. Skoro mi je rekla: 'Mogu ti reći, sad si mi već ok', ispričao je glumac.

Andrija Kuzmanović
Youtube / Printscreen / AmiG Show 

Andrija priznaje da mu, budući da već dugo živi sam, često nedostaje porodica za koju je veoma vezan.

"Baš zato što sam iz mnogobrojne porodice sada kada živim sam osećam neku prazninu, usamljen sam. Iako imam svoj stan, uvek pobegnem kod mame. Tamo mi je najlepše, zamiriše mi, podseti me na staru priču", iskren je popularni dramski umetnik.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna