Kada se princeza Šarlin nije pojavila na tradicionalnom Balu ruža, mnogi su posumnjali da u njenom odnosu sa suprugom, princom Albertom ne cvetaju ruže. Vladar Monaka je na ovaj važan događaj došao sa princezom Karolinom, a izostanak supruge nije komentarisao. Ipak, Šarlin je prekinula glasine da među njima ponovo postoje problemi kada se pojavila na 73. gala večeri Crvenog krsta. I ne samo da se pojavila, već je izgledala božanstveno.

Na njenom licu ovoga se puta mogla videti vedrina, a celokupnom utisku dopinela je elegantna haljina svetlo plave boje za decentnim ukrasima od kristala.

Iako se poslednjih meseci mnogo govorilo o njenim zdravstvenim problemima, princeza Šarlin izgleda sve bolje i bolje. Očigledno je njeno stanje stabilnije, pa je spremna da uz supruga prisustvuje važnim događajima.

Profimedia Princeza Šarlin oduševila izgledom

Pisalo se i da je princeza od supruga ugovorom dobila 10 miliona funti godišnje kako bi se pojavljivala na važnim događajima u javnosti i pokazala da je sa njihovim brakom sve u redu.

U maju 2021. godine princeza Šarlin otišla je u Afriku je kako bi ispratila povratak nosoroga u divljinu. Njena fondacija stajala je iza ove akcije, a princeza je zadobila tešku infekciju uha. Mesecima je bila "zarobljena" u svojoj domovini, Južnoafričkoj Republici,a šuškalo se da iza svega toga opet stoje veliki bračni problemi. I taman kad se činilo da se princeza više neće vratiti u Monako, stigla je početkom novembra 2021.

Princ Albert i princeza Šarlin na večnu ljubav zakleli su se 2011. godine, kada su to učinili i Kejt Midlton i princ Vilijam. Kako je izgledala svadba od 55 miliona dolara pogledajte na fotografijama ispod.

Profimedia Venčanje princa Alberta i princeze Šarlin 2011. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna