Halid Bešlić imao je operaciju na srcu, a sada je progovorio o svemu što ga je snašlo.

Pevač je ispričao da su mu ugrađena dva stenta i da se sada oseća odlično.

"Stavili su mi dva stenta. Dobro je, hvala Bogu, odlično je. Sve će to biti kako treba. Odlično se osećam, da kucnem u drvo. Jedino što sada te tablete moram da pijem redovno, to je ta disciplina koje se moram pridržavati", rekao je Bešlić za "Avaz".

Kako kaže, problemi su počeli kada je primetio da više ne može da se kreće. Odmah je poslat u bolnicu, gde mu je hitno urađena intervencija.

"Znao sam da sam u dobrim rukama. A drugo, nisam ni znao šta mi je bilo. Nisam mogao da hodam, nisam mogao da se krećem. Zvao sam doktora Kacilu da mu se požalim, a on me je pravo od kuće poslao u bolnicu. Kako sam svratio da vidimo šta je, tako sam se našao na stolu. Bilo je to stresno", ispričao je Halid i dodao da je tokom operacije bio budan.

Srećom, brzo se oporavio i već se vratio poslu.

"Odsvirao sam jedan koncert nakon toga. Nisam baš kao nov, ali sam blizu toga. 'Renovirao" sam se', kroz smeh je zaključio pevač za pomenuti medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna