Poznato je da Ruška Jakić vrlo otvoreno za javnost priča o detaljima iz privatnog života, pa je tako jednom prilikom rekla da može da živi i sa 1.000 dinara i sa 1.000 evra, a sada je detaljnije objasnila kakav odnos ima prema novcu.

Kako kaže, sve je u stavu i pozitivnom razmišljanju.

"Svima se dešava da ostanemo bez para, ali ja imam prvo svoj čuveni koverat za uživanje. Kada istresem sav novčanik, za 1.000 dinara ću kupiti svoje cigarete koje su skupe, otići ću u kafić, kupiću kapućino, a kod kuće uvek imam kačamak, pirinač... Nešto ću da pojedem i kažem 'sutra je novi dan'. Ako kukaš, ti šalješ lošu poruku i planeti i kosmosu ", ispričala je voditeljka u emisiji "Sceniranje" na "Kurir" TV.

Ruška je zatim objasnila da nikada ne broji koliko novca ima u novčaniku.

"Nikada ne brojim pare u novčaniku. Ako to radiš, stalno kukaš koliko ti je ostalo para. Imam još jedan fazon, kad stignu računi, uzmem ih, stavim u koverat, poljubim ga i kažem: "Bog mi nikada ne može poslati ono što ja ne mogu da platim". I tako ceo život", rekla je ona.

Ruška Jakić jede kačamak i pirinač kad ostane bez para
Printscreen/ YouTube Novo Jutro RTV Pink 

Više puta pričala je i o tome gde kupuje garderobu, pa otkrila da je čest kupac u prodavnicama kineske robe.

"Vodila sam snimatelje u čuvenu kinesku radnju. Imam čak i njihovu srebrnu karticu, uopšte se ne stidim da kažem da sve na meni ne košta ništa, ali izgleda fantastično. Nikada u životu ne bih se pravila sa nekim glupostima. Važno je da umeš da nosiš ono što kupiš. Moda je poruka, ko smo, šta smo i gde smo krenuli. Treba se igrati sa svim da ti ne bude dosadno", objasnila je sada Ruška.

Ruška Jakić jede kačamak i pirinač kad ostane bez para
Printscreen / Youtube / Pink 

Voditeljka iza sebe ima tri braka, u prvom je dobila ćerku Anu, a od trećeg muža razvela se zbog preljube.

"Svi znaju da me je treći muž prevario i da sam mu dala 24 sata da izađe iz moje kuće i mog života. Sa njim sam bila u braku 13 godina, najduže. Kada sam se očistila od te prevare pozvala sam ga da popijemo kafu i rekla sam mu da je prema mom detetu bio bolji nego otac. Bio je divan, čovek, a krivica je obostrana, čak i sa moje strane, i zato sam mu oprostila. Poljubila sam ga, a on je počeo da plače", otkrila je Ruška Jakić u pomenutoj emisiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna