Dugo seAna Ivanović nije našla pod tako oštrom razmenom komentara kao pre neki dan, kad je objavila svoju sliku sa Vimbldona. Dok je žene najviše zainteresovala njena bela haljina i atraktivni modni detalji, ljubitelji tenisa su bili ljuti što je prisustvovala meču Rafaela Nadala, umesto da se javi na Instagramu sa meča Novaka Đokovića.

"Zašto nisi objavila sliku sa Noletovog meča", jedno je od pitanja koje je dobila nekad najlepša srpska teniserka. Ana nije direktno odgovarala, ali mnogi vide svojevrstan odgovor u njenoj sledećoj objavi.

Ona nas je podsetila na svoje slavne dane slikama sa terena, a u opisu svi "vide" skrivenu poruku za Novaka: "Bori se, pobedi, pa ponovi", napisala je ona na engleskom. Budući da je Novak već pobeđivao na Vimbldonu, sad "samo" treba da to ponovi. 

Ana je više puta pokazala da ima visoko mišljenje o Novaku. "Nije lako u žaru mečeva, u teškim  i odlučujućim poenima ostati miran, a on to uspeva", kazala je u jednom intervjuu. "On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Verujem da njegovu harizmu na terenu svi vide."

Novak i Ana su proveli mnogo vremena u detinjstvu zajedno, trenirajući svojevremeno u Beogradu, u jednom praznom plivačkom bazenu. Oboje su ostvarili velike uspehe, ali je Novakova karijera u tenisu nenadmašno dugo na samom vrhu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna