Nova modna sezona za proleće-leto 2022. godine vratila je u žižu javnosti supermodela Natašu Vojnović, ili bolje rečeno, podsetila zbog čega jedna od naših najplaćenijih manekenki. Nakon brojnih saradnji sa najpoznatijim svetskim dizajnerima, postala je zaštitno lice brenda "Mugler". U modi je čak 27 godina, i postigla je mnogo toga, a njen život dobio je potpuni smisao rođenjem ćerkice Gore 2019. godine. Nataši su lekari davali male šanse da može da zatrudni, ali to je nije obeshrabrilo.

"Znala sam da moram da usporim, da manje radim i putujem. Trebalo je da se opustim. Odrekla sam se kafe, slatkiša i svega što me je ubrzavalo. Čak i cigareta. Razmišljala sam, Nataši koja je sa 12 godina izgubila detinjstvo cigareta je bila potrebna zbog buntovništva, ali ovoj Nataši više ne treba. Otišla sam na Havaje mesec dana, završila školu za učitelja joge. Posle 200 sati joge, uradila sam test za trudnoću. I nismo očekivali čudo", ispričala je svojevremno za magazin "Glorija" Nataša koja je ćerki dala ima po majci, koja nažalost nije dočekala rođenje svoje unuke.

 "Bojala sam se da je moje telo suviše istrošeno od posla, da neću moći da se igram sa njom, ali kada sam sa ćerkom izgubim osećaj za godine. Sad mi je sve teško, sem da budem s njom. Ovo je moje vreme sreće i uživam u svakom trenutku", dodala je Nataša u istom intervjuu.

Nijednog trenutka se nije dvoumila da li da doji svoju bebu.

"Kada sam se porodila, rekli su mi da ne moram da dojim. Nisam ih poslušala, naravno. Iako ima sedam meseci, Gora još sisa. To je sasvim normalno. Radim ono što je najbolje za bebu, a majčino melko svakako to jeste", dodala je tada Nataša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna