Dok se šuškalo da je brak Prijanke Čopre i Nika Džonasa u krizi, par je sve iznenadio vešću da su postali roditelji. Nekadašnja Mis sveta lepe vesti podelila je na Instagramu i otkrila da su dete dobili uz pomoć surogat majke. 

"Presrećni smo što možemo da potvrdimo da smo dobili dete preko surogat majke. Molimo za privatnost tokom ovog specijalnog vremena u kom želimo da se posvetimo porodici," napisala je Čopra tada koja je na Dan majki objavila prvu fotografiju sa ćerkom.

"Na ovaj Dan majki ne možemo da ne razmišljamo o onome što smo prošli kroz proteklih nekoliko meseci, i znamo da nismo jedini. Nakon više od 100 dana provedenih u bolnici naša devojčica je najzad kod kuće", napisala je lepa Indijka.

"Naše novo poglavlje počinje sada. Idemo MM! Vole te mama i tata", stoji u objavi Prijanke Čopre i Nika Džonasa.

Par je u braku od 2018. godine, a zbog velike razlike u godinama - ona je deceniju starija - često su bili na meti negativnih komentara, a čak se moglo pročitati da izgledaju kao majka i sin.

'Ljudi su bili grozni prema nama i još uvek su. Neverovatno mi je da nikoga nije briga kada je muškarac stariji - šta više, to se svima sviđa", rekla je nedavno Prijanka.

Profimedia Prijanka Čopra i Nik Džonas u braku su od 2018. godineSvet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna