Igoru Kojiću nije bilo kako da zaboravi Severinu. Iako njihovu ljubav, pa ni razvod, nikada nije komentarisao u medijima, upućeni u život poznatog para govorili su da se on nadao pomirenju te i da je navodno odbijao da potpiše papire za razvod.

Kako god, razvod je okončan u avgustu 2021. godine i svako je krenuo svojim putem. Severina se posvetila karijeri,druženju i događajima a Igor se okrenuo najbližima. 

Za sestru Natašu je izuzetno vezan, ali kako ona već godinama živi u Americi, retko se viđajuju. Pošto je Igor sada slobodan, bila je idealna prilika da je poseti. Brat i sestra uživaju u zajedničkom vremenu o čemu svedoče i video snimci i fotografije koje objavljuju.

Igor Kojić Instagram/igorkojic

 Nataša je u Ameriku otišla po završetku studija Muzičke akademije u Beogradu. Dobila je stipendiju za čuveni univerzitet Berkli.

"Nataši roditelji mnogo nedostaju i svaki put kada imaju mogućnosti i slobodnog vremena posete je u Americi. Ona iznajmljuje stan, živi od toga što komponuje muziku za pojedine pevače koji nemaju veliku karijeru. Nije joj lako jer nema podršku ni jednog člana porodice, pokušava da gradi svoju karijeru i uspeh bez bilo čije pomoći. Ali sa druge strane, pošto je tamo otišla kao stipendista, ukoliko napusti zemlju u narednih deset godina, više nikada neće moći da se vrati u Ameriku", otkrio je svojevremen izvor blizak Kebinoj ćerki.

Kako danas Nataša izgleda pogledajte u galeriji:

Instagram/NatašaKojić Kebina ćerka već godinama živi u Americi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna