Dušici Jakovljević razvod nije poljuljao veru u brak i ljubav, ali uprkos tome nije imala sreće da pronađe srodnu dušu. Nedavno je raskinula vezu s fudbalerom Milošem Dimitrijevićem, ali ni ovaj rastanak joj nije srušio nadu da će stvari doći na svoje.

"Nisam dozvoljavala sebi da padnem u depresiju čak i kada je bilo očekivano, nekako tek tada radim sve kontra. Pored toga sam jedino dete svojih roditelja i jedina majka svojoj deci, pa ne smem da padnem u bedak", rekla je voditeljka jednom prilikom. Uz Dušicu često ide epitet jaka žena, ali ona priznaje za "Alo!" da joj to ne prija.

"Često kažem da meni niko ne treba, da sam ja sebi zagrljaje rodila, i da ne moram više ništa u životu sem da brinem o svojim roditeljima, deci i sebi. Deca su dovoljno velika da mogu da nađem vremena i za ljubav. Došla sam u situaciju da ne jurim godine već da one jure mene, a na meni je da im bežim. Ne volim epitet jake žene. Kada vidim kako su druge žene postavile svoj život, pomislim: ‘Bože, zar sam ja sve morala ovako sama?‘, ali nema mi druge", rekla je Dušica.

Izvor: Lepa&Srećna